IMPULSSELECT
Image default
Mode en Kleding

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen begonnen als een klein concept voor tieners die goedkope ringen voor hun vrienden konden kopen. Dit was ook de doelgroep voor een lange tijd maar dit veranderde op termijn. Jongeren gingen vriendschapsringen voor hun vriend of vriendin kopen wanneer ze een relatie hadden. Hierdoor werd de doelgroep flink uitgebreid en kwamen er ook duurdere vriendschapsringen in het spel.

Nu worden vriendschapsringen nog wel gekocht voor vrienden maar het is ook een relatie ring geworden. De vriendschapsringen worden nu niet alleen door jongeren gekocht maar ook door de oudere generaties. Dit heeft vooral te maken met het feit dat er steeds minder koppels trouwen. Dit betekent dus dat ze geen trouwringen hebben en de vriendschapsringen zijn een vervanging hiervan. Zo hebben ze toch een symbool voor hun liefde zonder te trouwen.

De prijzen van vriendschapsringen lopen nu dan ook erg uiteen. Toen de vriendschapsringen eerst op het markt kwamen waren ze niet duurder dan een tientje. Nu lopen de prijzen op tot duizenden euro’s. Net zoals het met de trouwringen het geval is heb je goedkope en dure vriendschapsringen. Het is maar hoeveel geld iemand uit wil geven aan vriendschapsringen en voor wie het bedoeld is.

lucardi.nl

bol.com

amexxi.nl