IMPULSSELECT
Image default
Mode en Kleding

Een duurzaam surfshirt online bestellen: dit is dé webwinkel voor jou

Als je van surfen houdt, dan houd je van de natuur. En bezoek je regelmatig het strand zonder op een surfplank te stappen, ook dan heeft de natuur een belangrijke plek in jouw leven. Jij wilt de natuur in ere houden en daar ook aandacht aan besteden met je kleding. De surfstijl die zo goed past bij strand en zee is momenteel ook weer helemaal in. Je kunt bij SWAKiKO een duurzaam surfshirt online bestellen en er zeker van zijn dat je de juiste aandacht besteedt aan mens en milieu. En daarbij zijn de T-shirts ook van uitmuntende kwaliteit en hebben ze een haarscherpe opdruk op zo’n manier uitgevoerd dat je deze nooit van je shirt wast.

Duurzaamheid voorop

De wereld zou beter zijn als iedereen aandacht zou besteden aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Jij draagt je steentje bij door een duurzaam surfshirt online te bestellen bij deze specialist. Je weet dat je ze kunt vertrouwen, want de shirts hebben het fairwear- en GOTS-keurmerk gekregen. Dit zijn beide belangrijke Europese keurmerken op het gebied van duurzaamheid. Het katoen is daarbij 100% biologisch, voorzien van een origineel surfdesign en op zo’n manier geproduceerd dat jij je niet schuldig hoeft te voelen om je T-shirt te dragen.

Ontdek een speciale printtechniek

Een andere reden waarom het een goed idee is om een duurzaam surfshirt online te bestellen bij deze webwinkel, is omdat er een printtechniek wordt gebruikt van de beste kwaliteit. De inkt wordt namelijk niet op het T-shirt gedrukt, maar het wordt volledig geïnjecteerd in de stof. Daarna wordt deze nabehandeld en hecht de print zich aan de katoenvezel. Het gevolg is een haarscherpe afbeelding die lang mooi blijft, hoe vaak je deze ook wast. Voeg daar een CO2-neutrale vervoersmethode aan toe en gratis verzending in Nederland, en het is wel duidelijk dat een duurzaam surfshirt online bestellen bij SWAKiKO de beste keuze is.

https://www.swakiko.com/nl/