IMPULSSELECT
Image default
Beauty en verzorging

Vollere lippen met hyaluronzuur

De meeste vrouwen zijn vaak en veel met hun uiterlijk bezig. Voor een mooier kleurtje ga je naar de zonnebank en voor een stralend gezicht zet je make-up. Toch zijn er een aantal delen in het gezicht die je niet kan behandelen met make-up of een donker kleurtje. De nieuwste trend is je lippen opvullen met hyaluronzuurHyaluronzuur komt voor in je huid en zorgt ervoor dat hij vocht kan vasthouden. Het vocht voorkomt dat de huid opdroogt waardoor je huid de steun krijgt, die ervoor zorgt dat je er vitaal en jong uit ziet. Tot je dertigste maakt je eigen lichaam genoeg hyaluronzuur aan waardoor het gezicht een gezonde een frisse uitstraling krijgt. Na je dertigste maakt je lichaam steeds minder hyaluronzuur aan waardoor je huid droger en matter wordt. De meeste fillers bevatten een zuur dat erg lijkt op de natuurlijke hyaluronzuur dat in je lichaam voorkomt.  

Wanneer chirurgen je lippen vergroten houdt het resultaat zich gemiddeld negen tot twaalf maanden aan. De behandeling geeft een natuurlijke volheid en volume aan de lippen. De lippen moeten natuurlijk bij het gezicht blijven passen. Het is de bedoeling dat ze hun natuurlijke vorm behouden, maar dan net iets voller. Vanaf 300 euro kan je al vollere lippen krijgen. De kosten van een lipfiller zijn wel afhankelijk van de wensen en de hoeveelheid dat er nodig is. Als je graag wilt weten of de fillers voor jouw lippen zijn weggelegd kun je een afspraak plannen met een gespecialiseerde en ervaren arts. Zij kunnen precies vertellen welke dikte bij je gezicht past om het er natuurlijk uit te laten zien.  

Tegenwoordig is een lipvergroting niks nieuws meer en beginnen vrouwen er steeds eerder mee. Het hoort bij hun dagelijkse beauty routine en kunnen niet meer zonder. Let wel op: hoe natuurlijk hoe beter. 

http://faceland.nl/