IMPULSSELECT
Image default
Beauty en verzorging

Fillers en laser behandelingen bij Van Lennep Kliniek Den Haag en Oegstgeest

Fillers zijn cosmetische producten die worden gebruikt om rimpels, lijnen en plooien in de huid op te vullen. Ze kunnen ook worden gebruikt om volume toe te voegen aan gebieden die volume hebben verloren door veroudering of gewichtsverlies. Fillers zijn een populaire cosmetische behandeling en veel mensen kiezen ervoor om een jeugdiger uiterlijk te krijgen.

Er zijn verschillende soorten fillers beschikbaar, waaronder hyaluronzuur fillers, calcium hydroxylapatiet fillers en polymelkzuur fillers. Hyaluronzuur fillers zijn de meest gebruikte fillers, omdat ze een natuurlijke stof zijn die in het lichaam voorkomt.

Behandelingen met fillers zijn over het algemeen veilig, en er zijn veel ervaren cosmetische klinieken en behandelaars die deze dienst aanbieden. Het is echter belangrijk om een gerenommeerde kliniek en behandelaar te kiezen om ervoor te zorgen dat de procedure veilig en effectief wordt uitgevoerd. De cosmetische kliniek Van Lennep Kliniek is een gerenommeerde kliniek, is in het bezit van de juiste papieren, werkt alleen met veilige en goedgekeurde fillers zoals hyaluronzuur fillers en heeft personeel met de juiste papieren in dienst. Voor behandelingen met fillers in Den Haag en Oegstgeest kunt u terecht bij Van Lennep Kliniek.

Verschillende laserbehandelingen bij Van Lennep Kliniek

Laserbehandelingen zijn een andere populaire cosmetische behandeling. Ze worden vaak gebruikt om verschillende huidaandoeningen zoals acne, littekens en pigmentatieproblemen te behandelen. Laserbehandelingen werken door een lichtstraal te gebruiken om specifieke gebieden van de huid aan te pakken, wat kan helpen om het uiterlijk van de huid te verbeteren.

Er zijn verschillende soorten laserbehandelingen beschikbaar bij Van Lennep Kliniek, waaronder:

Fractionele laser behandeling: Deze behandeling wordt gebruikt om het uiterlijk van littekens, rimpels en fijne lijntjes te verbeteren. Het werkt door het richten van de huid met kleine kolommen van laserenergie, die de productie van collageen en elastine in de huid stimuleert.

IPL (intens gepulseerd licht) behandeling: Deze behandeling wordt gebruikt om verschillende huidaandoeningen te behandelen, zoals pigmentatieproblemen, acne en rosacea. Het werkt door een breed spectrum van licht te gebruiken om de huid aan te pakken.

 

https://www.vanlennepkliniek.nl/