IMPULSSELECT
Image default
Bedrijven

Vers serveren

Als horecaondernemer wil je natuurlijk altijd het beste van het beste aan je klanten serveren. Hierbij moet alles natuurlijk vers zijn. Moet je je voorstellen dat je iets bedorven serveert. Dit zal jouw horecaonderneming een erg slechte naam geven. Een slechte naam betekent dat je klandizie zal dalen. En zonder klandizie kan jouw zaak niet blijven bestaan. Zorg er daarom voor dat jij als horecaondernemer altijd alle zaken goed op orde hebt.

 

Wat je eigenlijk altijd moet doen is je producten coderen. Heel vaak is het zo dat horecaondernemers geen coding and marking systeem hanteren om hun producten te coderen. Het resultaat hiervan is veelal een vriezer die volstaat met voedsel waarvan het grootste gedeelte eigenlijk niet meer verantwoordelijk gebruikt kan worden wanneer je de regels van de voedsel- en warenautoriteit aanhoudt als maatstaf. Het is belangrijk dat ondernemers zich realiseren hoe belangrijk het is om hun goederen te gaan coderen. Het is niet alleen belangrijk voor de naam van je zaak maar ook gewoon voor de algemene volksgezondheid. Wanneer je producten serveert die eigenlijk niet meer geconsumeerd mogen worden breng je deze in gevaar. Het is daarom aan te raden om ervoor te zorgen dat je als ondernemer zelf een codeer printer in je onderneming hebt. Het is een investering die goed zal zijn voor meerdere factoren.

 

Er zijn verschillende onderzoeken die al hebben bewezen dat ondernemingen die coderen allereerst lekkerder voedsel serveren en daardoor ook een stuk meer klanten trekken. Zo kun je als horecaondernemer bepaalde keurmerken krijgen wanneer blijkt dat jij inderdaad goed codeert. Met zo keurmerk toon jij naar de buitenwereld dat jij vers voedsel serveert. Dit keurmerk mag je daarna ook overal vermelden, van je voordeur tot je website. Overal kun je het zichtbaar maken.

 

Zorg er daarom voor dat je gaat coderen, je helpt jezelf en uiteraard je medemens er ontzettend mee. Wacht niet langer.

http://www.kba-metronic.com/nl/