IMPULSSELECT
Image default
Bedrijven

Uw overwaarde verzilveren en lekker in uw eigen huis blijven wonen?

Verkopen en terughuren

Veel mensen zijn zich ervan bewust dat er een overwaarde op hun huis rust, velen hiervan hebben er weleens over gefilosofeerd wat zij met deze overwaarde allemaal zouden kunnen doen. Misschien heeft u daar ook meer dan eens over nagedacht maar bedenkt u zich op zo’n moment ook dat u niet weg zou willen uit uw eigen woning.

Sons Real Estate kan voor u uitkomst bieden in een dergelijke situatie, wij bieden u de mogelijkheid om uw woning te verkopen en terug te huren. Hierdoor kunt u gewoon in uw eigen huis blijven wonen en direct uw overwaarde verzilveren, bij de overname nemen wij ook de zorg over het onderhoud voor onze rekening. Dit houdt in dat u geen omkijken meer heeft naar dingen zoals het schilderwerk en onderhoud aan de ketel, dit bespaart u niet alleen tijd voor het regelegen en faciliteren van dergelijke zaken maar u heeft er ook nog een geen kosten meer aan.

Bod aanvragen

U kunt bij ons eenvoudig een bod aanvragen voor het verkopen en terughuren van de woning. Wij komen bij u langs voor een bezichtiging, we bekijken de staat van onderhoud van uw woning en bespreken de mogelijkheden betreft het verkopen en terughuren van uw woning. U geeft het gewenste bedrag dat u maandelijks aan huur zou willen betalen aan ons door, aan de hand hiervan kunnen wij de hoogte van het bod berekenen dat we uitbrengen op uw woning. Na de verkoop kunt u lekker in uw eigen huis blijven wonen en genieten van de overwaarde die u doormiddel van de verkoop heeft vrijgemaakt. Neem gerust vrijblijvend contact op indien u vragen heeft of voor meer informatie. Onze specialisten staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of kosteloos te begeleiden in verkooptraject

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-en-terughuren/