IMPULSSELECT
Image default
Zakelijke dienstverlening

Stemkastjes huren bij Intervote

Laatst gingen wij stemkastjes huren bij InterVote. Wij gaan namelijk een grote quiz houden en willen graag dat de deelnemers op een professionele manier kunnen gaan stemmen. En een manier daarbij is om gebruik te maken van stemkastjes. Maar waar moesten wij die gaan huren? Want hoe kwamen wij eigenlijk op InterVote.nl? Dat leg ik in dit blogje graag allemaal even uit. En natuurlijk hoe de quiz en het stemmen verliep.

Waar moet ik stemkastjes huren?

Maar waar moet ik stemkastjes huren? Daarvoor zijn we op het internet gaan zoeken. En al gauw kwamen we InterVote tegen. Daar lazen wij dat ze voor zowel een klein aantal mensen stemkastjes verhuren, als voor een groot aantal. Bij ons gaat het maar om zo’n 20 stemkastjes. Dat hebben wij dan ook aangegeven toen we contact opnamen met InterVote. Zij reageerden direct enthousiast en vroegen nog even door over de quiz. Vervolgens hebben we een datum afgesproken van wanneer zij langskomen om alle stemkastjes gereed te maken. En natuurlijk hoe laat dat zal zijn. Want die middag is de quiz al. Daarom hebben wij afgesproken om hen die ochtend langs te laten komen.

De quiz

Zo gezegd, zo gedaan. In de ochtend op de dag van de quiz kwamen ze langs om alle stemkastjes klaar te zetten. Daarnaast werd er een connectie gemaakt met het grote scherm in de zaal. Op die manier konden na iedere onderwerp (paar vragen per onderwerp) de resultaten direct getoond worden. Niet persoonlijk per apparaat. Maar wel wat ieder gemiddeld had gedaan.

De quiz verliep hartstikke goed. En de stemkastjes van InterVote bevielen ons zeker! De knoppen waren erg groot waardoor iedereen gemakkelijk kon stemmen. Daarnaast waren ze erg duidelijk. Verder werden de resultaten direct daarna weergegeven op het grote scherm.

Dus moet jij stemkastjes huren? Ga dan naar InterVote!