IMPULSSELECT
Image default
Dienstverlening

Goedkope trouwkaarten bestellen

Ik kwam een tijdje terug een advertentie tegen om voor goedkope trouwkaarten bestellen, dit ging om het bedrijf De Familiedrukker. Eigenlijk best toevallig, maar laatst heb ik hun website ook al eens bekeken aangezien ik en mijn vriendin binnenkort gaan trouwen. Ik ben, omdat wij dus gaan trouwen, op zoek naar trouwkaarten die van goede kwaliteit zijn maar zeker niet al te duur moeten zijn. Ik wist niet zeker of dit bedrijf wel geschikt was dus heb ik alles even laten hangen en ben ik andere bedrijven gaan zoeken. Toch kwam ik weer uit op de website van De Familiedrukker. Ze hadden op de website een hele grote, mooie collectie aan trouwkaarten.

De Familiedrukker

Ik ben dus na het bekijken van de advertentie weer op de website van De Familiedrukker gaan kijken voor de trouwkaarten die we willen bestellen. Ze hadden hele mooie trouwkaarten van (schijnbaar) hele bekende merken, en dat voor een zeer mooie prijs! Ze hadden alles in categorieën opgedeeld zodat je niet de kaarten tegen komt die je liever niet ziet omdat ze niet naar jouw wens zijn. Het waren hele moderne trouwkaarten, tenminste niet van die stomme saaie dingen, we zijn tenslotte jong en willen niet van die ouderwetse dingen voor onze bruiloft!

Trouwkaarten laten drukken

We hebben de juiste soort trouwkaarten gevonden en nu willen we onze trouwkaarten laten drukken. We hebben allereerst de felicitaties gekregen van het bedrijf en daarbij een proefkaartje van de trouwkaart die we hadden opgegeven om te laten drukken. Voor hetzelfde geld waren ze niet mooi en zaten we met een hele stapel trouwkaarten. Maar het waren hele mooie trouwkaarten en we zijn ook zeker erg blij met het resultaat. We hebben nu nog meer zin om te gaan trouwen!

Wij raden bij deze dus ook De Familiedrukker van harte aan voor jouw trouwkaarten, mocht je ze een keer nodig hebben!