IMPULSSELECT
Image default
Woning en Tuin

Waar Taxatie huis?

Laatst zocht ik een taxateur voor taxatie huis. Ik zocht een taxateur welke daarna niet direct ook mijn huis in de verkoop wilt zetten. Ik zoek iemand die taxatie huis doet, maar dan wel tegen een goede eerlijke prijs. Ik wil mijn huis verkopen omdat ik samen met mijn kinderen ga verhuizen. Helaas hebben ik en de vader van mijn kinderen een punt achter onze relatie moeten zetten. We gaan nu het huis waar we nu in wonen verkopen en hopen er twee nieuwe huisjes van terug te kopen. Eén voor mij en Eén voor de vader van de kinderen. Ik was opzoek naar een makelaar en toen kwam ik erachter dat je huis eerst getaxeerd moet worden. In de hele hectiek van de scheiding was ik dat helemaal vergeten, maar dat moet dan toch maar gebeuren. In deze blog lees je waar ik taxatieveilingen.nl gevonden heb en wat zij voor speciaal systeem hebben ontwikkeld.

Zoeken naar Taxatie huis

Ik ben opzoek gegaan naar taxatie huis en kwam allerlei makelaars tegen maar ook taxateurs. Ook stond er de website taxatieveilingen in voor. En die trok mijn aandacht en ging maar eens op de website een kijkje nemen. Zij bieden een biedingssysteem aan. Waarbij je op een taxateur biedt en als je de bieding wint gaat de taxateur jouw huis taxeren. Ik heb een afspraak gemaakt met de taxateur om taxatie huis te gaan doen. Nog die week kwam de vrouwelijke taxateur mijn huis taxeren. Ze heeft alle hoekjes van de kamer goed bekeken en heeft alles gekeurd. En heeft het taxatierapport nog die avond opgestuurd. Op dit moment zijn wij in gesprek met een makelaar en willen zo snel mogelijk ons huis verkopen. Zodat we zo snel mogelijk twee nieuwe huizen kunnen kopen.

Zoek jij ook een taxateur? Kijk op taxatieveilingen.nl, Ik zeg doen!