IMPULSSELECT
Image default
Mode en Kleding

Liever een goedkope winterjas of gewoon één die je warm houd?

Dit is een dilemma waar de meesten van ons tegenaanlopen wanneer het gaat om de aanschaf van een nieuwe winterjas. Zeker wanneer je iets minder te besteden hebt is dit een lastige vraag.

Ook is het zo dan de prijzen voor jassen zeer uiteen lopen. Zo heb je al een winterjas voor nog geen 50 euro maar kunnen ze ook enkele honderden euro’s kosten.

Toch vind ik zelf dat het belangrijkste van een jas voor de winter is dat deze je goed warm houd. Dit maakt het allemaal nog moeilijker!

Daarom heb ik besloten een klein stukje te schrijven over een merk waarvan ik weet dat de kwaliteit zeer goed is en de prijs toch nog redelijk te noemen is. Ik heb het hier over heren airforce jassen en dames airforce jassen.

Waarom Airforce?

De reden waarom ik de winterjassen van Airforce ga aanraden is als volgt:

Een aantal jaar geleden heb ik voor het eerst een Airforce jas aangeschaft en ik moet heel eerlijk zeggen dat ik bijzonder verrast was van de kwaliteit die dit merk bied.

Ik heb het sinds ik deze jassen draag gewoon geen enkele keer meer koud gehad in de winter!

Wat ook zeker belangrijk is om te noemen is de prijs. Zoals ik hierboven al heb aangekaart lopen de prijzen voor, goede, winterjassen behoorlijk uiteen.

Dit is waar Airforce zeker punten scoort! Je hebt namelijk voor nog geen 200 euro één van hun basis modellen die ze Classic Parka noemen.

Wanneer je een stap luxer wilt hebben kan je gaan voor een Herringbone of fishtail. Ook deze modellen blijven onder de 400 euro.

Wat ik zelf zo verbazingwekkend vind is dat kwa warmte en kwaliteit de classic lijn niet onderdoet van de duurdere modellen.

Het verschil zit hem vooral in de details en “extraatjes” maar de kwaliteit van de stof en de warmte die de jassen bieden is ook bij de goedkoopste modellen piekfijn in order!

Wat ga jij hiermee doen?

Ik zou het wel weten! Sinds ik met dit merk in aanmerking ben gekomen draag ik geen één winter meer iets anders.

Ook zou ik dat aan jou aanraden om toch echt eens één van deze jassen te gaan proberen. Wanneer je een nieuwe airforce jas via internet besteld kan je hem gewoon thuis rustig even passen en er buiten een rondje mee lopen.

Mocht hij dat toch niet bevallen kan je het altijd nog terugsturen en je geld terug krijgen. Let wel even op de voorwaarden van de webshop waar je hem bij besteld zodat je niet achteraf te horen krijgt dat er geen geld word geretourneerd.

Waarom heb ik dit artikel geschreven?

Ik ben zo blij dat ik een merk heb gevonden die ik, na een beetje sparen, kan betalen en die mij ook nog eens warm houd dat ik het gewoon moest delen!

Alle vrienden en familieleden zijn al op mijn verzoek eens één van deze jassen gaan proberen en zijn hier net zo enthousiast over. Nu mijn vrienden en familieleden allemaal zijn overgestapt was ik opzoek naar nieuwe mensen die ik hoop aan te kunnen steken met mijn enthousiasme en voilà dit artikel is geboren!

Ik hoop dat je mijn advies te harte neemt en eens een keer een Airforce winterjas gaat proberen!

 

https://airforcejassen.shop/