IMPULSSELECT
Image default
Beauty en verzorging

Een mooie huid, je leven lang

Iedereen wil er graag zo lang mogelijk jong uitzien en zijn jeugdige huid behouden. Maar naarmate we ouder worden treedt er huidveroudering op, ons gezicht beginnen spoortjes van rimpels op te komen en onze huid wordt wat minder volumieus. Later zal de huid ook doffer worden en minder stralend zijn. Dit is het automatische proces van ouder worden, vaak moeilijk zichtbaar in het begin. Toch beginnen deze tekenen al vanaf de leeftijd van 25 jaar. En hier geldt het motto: beter te vroeg erbij dan te laat.

De eerste tekenen van huidveroudering komen dus vroeg en het is van belang om dan al te beginnen met dit proces tegen te gaan. Je kan dit proces natuurlijk niet helemaal tegenhouden, we zijn namelijk geen vampieren met een eeuwig jong bestaan, maar je kan het wel uitstellen en verminderen. Je huid verzorgen gaat via twee wegen: je algemene gezondheid en speciale huidverzorging. Zo hebben ongezond en vettig eten, roken en regelmatig een alcoholisch drankje een nefaste invloed op je huid. Ook blootstelling aan de zon, hoeveel stress je hebt en hoe vaak je beweegt hebben veel impact. Vanaf jongs af aan een gezonde levenstijl hebben, zorgt ervoor dat tekenen van huisveroudering verder in de toekomst blijven. Daarnaast is het gebruik van dag- en nachtcrèmes, gezichtsmaskertjes en goed reinigen van het gezicht ook belangrijk. Ze helpen de huid te voeden en hydrateren en zorgen zo voor een stevige huid. Ook zit er in de meeste crèmes een UV filter die de huid beschermt tegen impact van de zon.

Moest het op een bepaald moment in je leven toch op een punt komen dat je niet meer blij bent met je huid, dat je rimpeltjes je storen of je je wangen ziet inzakken zonder dat je er zelf iets aan kan doen, kunnen botox en fillers een oplossing bieden. Je kan rimpeltje later wegwerken met botox op veel verschillende plaatsen, bijvoorbeeld je voorhoofd en je kraaienpootjes. Fillers wangen kunnen dan weer voor vollere wangen zorgen.

https://faceland.nl