IMPULSSELECT
Image default
Bedrijven

Geen bladeren meer in jouw zwembad

Niet iedereen heeft het geluk om te beschikken over een luxe als een zwembad. Het hebben van een zwembad vraagt veel tijd en onderhoud maar de meeste hebben dit er voor over. De zomer is bijna voorbij en de herfst staat voor de deur, de bladeren vallen van de boom zo het zwembad in, morgen moet je dus weer het zwembad schoon maken. Bij het hebben van een luxe zoals een zwembad is dit in het begin geen irritatiepunt, maar in de loop der tijd verandert dit in een dagelijkse onderhoud om het zwembad in een goede staat te houden.

Zwembadlamellen zijn de oplossing om te voorkomen dat er geen bladeren meer in het zwembad liggen, je hoeft niet meer met een visnet het zwembad schoon te vissen. Met de zwembadlamellen is het mogelijk om het gehele zwembad af te dekken, met een druk op de knop dekken de lamellen automatisch het zwembad af. Bij geen gebruik van het zwembad en onderhoud te voorkomen wordt er een schitterend aquadeck gecreëerd, er kan gewoon op de lamellen gelopen worden. 

De lamellen voorkomen dat er bladeren in het zwembad terecht komen, het voorkomt niet alleen dat je hoeft te vissen maar ook dat de kwaliteit van het zwembadwater achteruit gaat. Als dit wel het geval is moet het zwembad leeg gepompt worden en vervangen worden door schoon water, de kans is er dat je door het vuile water ziek kan worden. 

Naast de bovenstaande voordelen zijn de zwembadlamellen milieuvriendelijk, maar hoe kan dat? Als het zwembad door de lamellen wordt afgesloten kan de warme temperatuur van het water niet ontsnappen en wordt dit behouden, er is een afname van elektriciteit- en gaskosten. Na een intensieve werkdag met veel stress wordt het nu ook mogelijk gemaakt om ’s avonds een duik te nemen in het warme zwembad. De zwembadlamellen zijn de oplossing voor jouw zwembad.

http://www.lamellenafdekkingen.nl

Gerelateerde artikelen

Zonnepanelen prijs en zonnepaneel prijzen in België? Soloya.be vanzelfsprekend!

4 methodes die goed werken tegen muggen

Piekerpoli psycholoog bij u in de buurt