IMPULSSELECT
Image default
Gezondheid

Abortuskliniek Bloemenhove

Wanneer u tot de ontdekking komt dat u onbedoeld zwanger bent geraakt, dan is dit vaak even schrikken. Het kan gevoelens van onzekerheid, angst en soms ook schaamte met zich meebrengen. Er komen wellicht veel vragen bij u op. Als u veel steun en begrip ontvangt uit uw omgeving, dan maakt dit de situatie iets makkelijker. U kunt uw verhaal dan kwijt aan familie of vriendinnen en zij kunnen u misschien advies geven. Maar wat als u deze steun niet heeft en het gevoel heeft dat u er alleen voor staat? In dat geval kunt u altijd terecht bij Beahuis & Bloemenhove kliniek.

Ondersteuning en begrip

Kliniek Bloemenhove is een kliniek gespecialiseerd in zwangerschapsafbreking. De kliniek is opgericht in 1971 om vrouwen een hart onder de riem te steken en te helpen als zij ongewenst zwanger  zijn. In onze kliniek werken alleen maar vrouwen. Zij zorgen ervoor dat u zich welkom voelt en op uw gemak bent. U kunt in onze kliniek terecht met vragen, voor advies of voor emotionele steun. Van onze kant zult u altijd respectvol en begripvol benaderd worden. U hoeft niet bang te zijn om er alleen voor te staan.

Behandeling

In abortus kliniek Bloemenhove kunt u terecht voor abortus tot 22 weken zwangerschap. Het soort behandeling dat u krijgt is afhankelijk van het aantal weken dat u zwanger bent. Voor elk soort behandeling geldt dat u in ieder geval dezelfde dag weer naar huis kunt. U kunt bij ons terecht met een verwijzing van uw huisarts, maar ook zonder verwijzing kunnen wij u helpen. Op onze website kunt u een formulier invullen om een afspraak te maken. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen en een datum voorstellen voor een afspraak. Als u vragen heeft kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen. Wij staan graag voor u klaar.

http://www.bloemenhove.nl/