IMPULSSELECT
Image default
Woning en Tuin

Lamelparket van Bax Houthandel

Laatst zat ik op de website van Bax Houthandel te kijken naar lamelparket. Ik ben namelijk naarstig op zoek naar een nieuwe houten vloer. En bij voorkeur lamelparket. Dit had ik recent bij een familielid van mij bij hem thuis gezien. En dat vond ik er hartstikke goed uitzien! Zo ben ik gaan informeren naar waar hij dat had gekocht en door wie hij dat erin had laten leggen. Toen gaf hij aan dat hij dat beiden bij en door Bax Houthandel heeft laten doen. Zodoende ben ik op de website gaan kijken voor de mogelijkheden in mijn woning met lamelparket.

Lamelparket

Bij het assortiment met lamelparket aangekomen op de website van Bax Houthandel, las ik dat zij twee verschillende soorten hebben. Zowel budget lamel parket, wat een dunnere dikte heeft en een lagere maximaal breedte, en multiplank lamelparket. Laatstgenoemde heeft weer een dikkere dikte en bredere planken. Tot wel 35 centimeter! Ook zag ik op de website enkele afbeeldingen met voorbeelden. Die zagen er hartstikke mooi uit! Het viel mij vooral op dat van die brede planken zo’n mooi effect geven. En ook zoveel rust. Ik heb dan ook gebeld met Bax Houthandel en gaf daarbij aan dat ik dit ook graag zo zou willen hebben. Zij nodigden mij daarbij uit om naar de dichtstbijzijnde vestiging te komen, om vervolgens de planken lamelparket met eigen ogen te kunnen zien. En konden er dan mogelijkheden besproken worden met het leggen van de houten vloer in mijn eigen woning.

Naar Bax Houthandel

Bij Bax Houthandel aangekomen werd ik direct welkom geheten door de persoon die ik aan de lijn had. Hij nam mij direct mee naar een tafel waar een aantal voorbeeldplanken van lamelparket opgesteld lagen. En ik vond ze er hartstikke mooi uitzien! Ook nu weer de brede planken bij uitstek. Daarbij heb ik aan hem aangegeven om hoeveel vierkante meter het gaat en hoe ik alles voor ogen zie. Uiteindelijk heb ik dan ook besloten om hier de lamelparket vloer te bestellen.