IMPULSSELECT
Image default
Woning en Tuin

Gebruik maken van een tuinkas

In de achtertuin van mijn huis ben ik gebruik maken van een tuinkas van Buiten-Goed. Wij hebben een hele grote en mooie tuin, en daar geniet ik echt van. Ik hou van tuinieren en paar maanden heb ik van mijn man een tuin serre gekregen. Mijn man weet hoe leuk ik dat vindt, en wist dat ik al een tijdje dat wilde aanschaffen. Daarom had die zelf de actie onder genomen om voor mij een mooie tuin serre aan te schaffen. Nu kan ik zoveel meer en ben ik er heel blij met mijn tuin. Ik sta elke weekend daar iets weer te kweken en geniet er echt van, dat ik mijn hobby kan uitoefenen, ook in de winter. In mijn blog wil ik iets meer vertellen over mijn tuin kas en wat je ermee kan.

De tuinkas

De tuinkas kan een hele goede investering zijn en zeker heel goed en leuk voor je tuin. Ongeacht wat de weersomstandigheden zijn of de locatie kan je in een tuin kas gewoon planten, fruit of groente laten groeien en er van genieten tijdens alle seizoenen.

Bovendien is een kas gewoon zo gebouwd dat je al vroeg met kweken kan beginnen. De tuin serre wordt snel warm, dus je kan kweekseizoenen gewoon vervroegen, en eerder beginnen. Wanneer je planten tegenwoordig sterk genoeg zijn kan je ze in de tuin laten doorgroeien. Je ook de hele jaar door gewoon door gaan met kweken, als je je tuin kas gewoon gaat verwarmen. Je kan ook door het kweken van eigen groenten en fruit geld besparen aan boodschappen. En daarnaast ook nog een leuke ervaring hebben voor jezelf en de kinderen.

Buiten-Goed

Mijn man had mijn tuinkas bij Buiten-Goed gekocht. Ze hebben hem goed geïnformeerd en een deskundig advies gegeven voor wat het best zou passen bij ons in huis. Daarnaast hebben ze een groot assortiment aan tuin serres, en doen ze alles met maatwerk.

Wij zijn heel tevreden met ons keus! Kies ook slim en kies voor buiten-goed.nl