IMPULSSELECT
Image default
Bedrijven

Verduurzaam uw huis!

Denkt u al even aan het verduurzamen van huis, maar wilt u tot meer informatie beschikken? Daar zullen wij u bij helpen. Er zijn verschillende apparaten om uw huis gasloos te maken. Wellicht de beste is de Loria lucht/water warmtepomp. De Loria is een lucht/water warmtepomp met een binnen- en buitenunit. De Loria kan verwarmen, koelen en warm water maken, o.a. voor de douche (tapwater). De Loria kan de cv-ketel compleet vervangen en is volledig elektrisch. Er is dus geen aardgas aansluiting meer nodig. Deze heeft een vermogensklasse van 4, 6, 8 en 10 kW en werkt bij temperaturen tot -20°C met tapwater tot 55°C. Het is een weersafhankelijke regeling die makkelijk in onderhoud is. De Loria lucht/water warmtepomp gebruikt de warmte uit de buitenlucht om de woning of het tapwater te verwarmen. Dit kan de warmtepomp met een hoog rendement doen, waardoor er per jaar flink bespaard kan worden op de energierekening. In tegenstelling tot de ketel kan de Loria in de zomer ook optioneel koelen om de woning koel te houden. De Loria heeft daarom het hoogste rendement van de markt. De Loria warmtepomp is geschikt in zowel de nieuwbouw als bij complete en grootschalige renovaties. Is de ambitie om de woning gasloos te maken, dan is Loria de perfecte keuze.

Wij leveren zowel elektrische warmtepompen als gasabsorptiewarmtepompen. De meeste warmtepompen kunnen geleverd worden met actieve of passieve koeling. Ook hebben we warmtepompen in het assortiment geschikt voor warm tapwaterbereiding. Ook voor uw situatie hebben we de beste waterpomp.

We hebben de Elga hybride lucht/water warmtepomp. Die biedt 50% tot 90% besparing op gas voor CV en verbetert 1 of 2 energielabel stappen. Deze waterpomp werkt samen met alle Cv-Ketels, en bespaart tot wel € 500 op de energierekengenen.

Ook kunt Loria lucht/water warmtepomp toepassen. Deze is volledig elektrisch, en vervangt de Cv-ketel volledig. Het is geschikt voor zowel voor bestaande- als nieuwbouw. Een van de grootste voordelen is dat het hoogste rendement in markt heeft, waarna het de beste prijs/rendement verhouding heeft.

https://techneco.nl/