IMPULSSELECT
Image default
Vakantie

Vakantiehuis in Le Marche geboekt

Bij Casa Vacanza Italia hebben wij een vakantiehuis voor in Le Marche geboekt. En daar zijn wij heel erg blij mee! Het zag er op de foto’s in ieder geval al fantastisch uit. Het heeft plek voor 7 mensen. Wij zijn met zijn zessen. Dus dat komt erg mooi uit. Daarnaast is het vlakbij het strand en heeft het vakantiehuis zelf ook een zwembad!

Vakantie naar Le Marche

Ieder jaar gaan wij met zijn zessen op vakantie. Dit jaar gaat de reis dus naar Le Marche. Hier hadden wij erg veel positieve en enthousiaste verhalen over gelezen en gehoord. Zodoende dat wij ons erin zijn gaan verdiepen. Wij zagen al snel dat het een prachtig natuurgebied vlakbij zee in het mooie Italië was. Daarnaast vielen er ook enkele dingen te bezichtigen over de cultuur. Toen wij dit aan gaven bij andere vrienden, vertelden zij ons direct over Casa Vacanza Italia. Daar kun je namelijk voor heel goede prijzen mooie vakantiehuizen in Le Marche en omgeving huren. Van heel kleine woningen tot en met groepsaccommodaties en agriturismo’s. Op de website in hun overzicht zagen wij dit inderdaad allemaal terugkomen. Ook zagen wij er een met een zwembad. Iets wat fantastisch zou zijn natuurlijk! Daarnaast viel de prijs van die vakantiewoning in Le Marche nog heel erg mee. Wij hebben dus contact opgenomen met Casa Vacanza Italia. En gaven aan dat wij graag bij hen die vakantiewoning wilden huren. Zij hebben ons perfect geïnformeerd over Le Marche zelf en over het vakantiehuis die wij graag wilden gaan huren.

Het vakantiehuis

Twee weken geleden was het eindelijk zover; de vakantie in Le Marche! Bij aankomst bij het vakantiehuisje zag het er direct fantastisch uit. Misschien nog wel beter dan op foto’s die wij vooraf zagen. Daarnaast scheelde het natuurlijk enorm dat het weer erg goed mee zat.

Al met al kunnen wij jullie zeker aanbevelen een vakantiehuis in Le Marche te huren. Bekijk onze website.