IMPULSSELECT
Image default
Eten en drinken

Thermoskan als kerstcadeau

Het is pas begin oktober en de kerst lijkt nog zo ver weg. Maar niets is minder waar. Voor je het weet zitten we al weer aan de oliebollen en kerststollen. Een leuk vooruitzicht, maar ook altijd een drukke tijd…

Om je enigzins wat voor te bereiden op deze leuke, maar ook hectische tijd hebben we alvast wat cadeau suggesties voor je bedacht die jij op je lijstje kunt zetten. Zo hoef je niet op het laatste moment nog allerlei reclame folders door te spitten op zoek naar iets leuks…

Thermoskan Frusqo

Op nummer 1 hebben wij dit jaar de thermoskannen van het merk Frusqo staan. Een thermoskan is ten eerste een kado waar je ook echt iets aan hebt. Maar buiten dat dit item gewoon heel functioneel is, is het ook nog eens heel decoratief. Met een Frusqo thermoskan kun je in principe elke vrouw wel verrassen! Het is echt zo’n ‘dit wil ik hebben’ artikel. En als je de kannen ziet, snap je ook wel waarom! De thermoskannen van Frusqo onderscheiden zich namelijk nogal van andere modellen! Ze zijn veel leuker omdat ze naast hun sierlijke design ook nog eens een vogeltje bovenop de dop hebben zitten of een pauw. Zo’n thermoskan is leuk voor thuis als je gezellig met je vriendinnen aan tafel lekker zit te keuvelen. Maar wat dacht je van op je werk? Heerlijk toch een hele kan thee of koffie voor jezelf en je collega’s op tafel?!

 

 

Vogelhuisje Kookoo

Op nummer 2 hebben wij de Kookoo koekoeksklokken staan. Misschien denk je bij het woord koekoeksklok gelijk aan zo’n oudbollig uurwerk van donkerbruin hout. Maar dat hoeft niet, want Kookoo is net als Frusqo anders dan anderen! Kookoo klokken zijn namelijk juist heel modern! Ze hebben een strakke vormgeving en in plaats van een vogeltje in het huisje, kun je ook kiezen voor een ander diertje dat elk uur naar buiten komt en zijn stemmetje laat horen. De kookoo koekoeksklokken zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklasse. Goedkoop zijn ze niet. Maar wel bijzonder, echt een cadeautje voor kerst!

 

Weerhuisje

Als laatste tip hebben wij voor jou een weerhuisje! Jaaaa daar was je nooit opgekomen toch? Toch is een weerhuisje echt een leuke musthave voor in huis. Het is een woonaccessoire waarvan niet alleen jij zelf, maar je hele gezin van kan genieten. Een weerhuisje voorspeld je, zoals zijn naam je waarschijnlijk ook al doet vermoeden, het weer. Nou moeten we je wel eerlijk op het hart drukken dat de betrouwbaar van zo’n weerhuisje ongeveer vergelijkbaar is met het weerbericht van Piet Paulusma. Maar toch, is het een leuk ding voor de heb. En met een beetje geluk voorspeld het dan ook nog het juiste weer.