IMPULSSELECT
Image default
Eten en drinken

Lekker ontbijten met puck spreadcheese

Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en goed ontbijten zorgt ervoor dat je goed de dag door komt. Vaak gaan mensen in de middag veel eten en komen ze aan omdat ze in de ochtend niet goed gegeten hebben. Een ander nadeel van niet goed ontbijten is dat je ook door de dag heen minder energie hebt.

Als je ervoor wil zorgen dat je elke ochtend zin hebt in ontbijt is variatie belangrijk want als je ernaar uit kijkt ga je vanzelf ieder dag met een lekker gevoel ontbijten. Als het ontbijt ieder dag hetzelfde is ga je ertegen opzien en doe je het juist niet. Een goed ontbijt begint daarom met variatie. We raden je dan ook om minimaal ene paar dagen per week van puck spreadcheese te genieten bij het ontbijt. Het is een kaas dat in verschillende smaken komt waardoor je veel kunt afwisselen.

In de ochtend kaas eten is bovendien heel goed voor je gezondheid. In kaas zit namelijk belangrijke voedingstoffen zoals ijzer bijvoorbeeld dat je lichaam hard nodig heeft. In puck spreadcheese zitten dan ook veel verschillende voedingstoffen waardoor je dag gelijk goed en gezond begint.