IMPULSSELECT
Image default
Bedrijven

Outplacement Zwolle: scholing en omscholing zijn heel erg belangrijk

Handige outplacement Zwolle. Mevrouw An van de Ham-van de Knar had haar Limburgse vlaai zorgvuldig in een koelbox gelegd zodat de vlaai lekker vers bleef. De sollicitatie bestond uit twee onderdelen. Een uitvoerig gesprek met de directie en een paar chauffeurs. En later gevolgd door het tweede deel namelijk een flinke, uitgebreide proefrit met één van de groene vrachtauto’s van de firma van de Bosch. Dit was bijtijds gemeld aan mevrouw An van de Ham-van de Knar. Zodat zij, indien gewenst, zich kon omkleden tussen het gesprek en de proefrit. Outplacement Zwolle.

Mevrouw van de Ham bracht Limburgse vlaai mee naar het sollicitatiegesprek

Outplacement Zwolle. Het sollicitatiegesprek verliep zeer goed. Mevrouw An van de Ham-van de Knar had zich terdege voorbereid op dit gesprek want zij wilde deze baan erg graag hebben. Mevrouw An van de Ham-van de Knar stelde een aantal hele goede vragen. Hiermee toonde zij echt belangstelling en interesse voor de groene firma van de Bosch. De directie en het duo chauffeurs gebruikten dit gesprek om An van de Ham-van de Knar te informeren over allerlei belangrijke zaken zoals vakantie, salaris en werktijden. Outplacement Zwolle.

Mevrouw van de Ham gaat taalcursussen volgen voor haar internationale ritten

Outplacement Zwolle. Natuurlijk werd er tijdens het gesprek ook aandacht besteed aan de inhoud van het werk. Hierbij kwamen ook de gevaren, die het werk met zich mee kan brengen, aan bod. En dan niet zo zeer de gevaren in het verkeer maar wel de andere gevaren. Het is belangrijk bij het laden en lossen van het veevoer goed op te letten bij het koppelen en loskoppelen van de slang die de silo verbindt met de vrachtauto. Bij het koppelen en loskoppelen staat er een behoorlijke druk op de slang. Outplacement Zwolle.