IMPULSSELECT
Image default
Financieel

Koop Bitcoins met ideaal

Veel mensen in de wereld hebben vandaag gehoord van het concept van het kopen van bitcoins met debet of creditcards. Ze weten dat het een veilige manier is om deze digitale valuta’s te kopen zonder je zorgen te maken over extra geld op hen na het doorbrengen ervan. Er zijn echter nog steeds enkele mensen die niet helemaal zeker zijn of dit een goed idee is. Een reden is dat ze niet begrijpen hoe het werkt. Een andere reden is omdat ze de voordelen van het gebruik van dit systeem niet volledig volledig begrijpen.

  

Er zijn verschillende dingen die het praktischer maken om debetkaarten te gebruiken om bitcoins te kopen met ideaal in plaats van traditioneel geld. Ten eerste is er minder risico betrokken omdat er geen echt geld is dat wordt uitgewisseld. Dit is niet zoals veel van de online bedrijven waar hun fondsen altijd op tafel liggen. Er is geen mogelijkheid dat uw kaartinformatie wordt gestolen door iemand die toegang heeft tot internet vanaf een andere locatie.

 

Dit is ook handiger voor mensen die veel reizen.

Met de kaart kunnen ze eenvoudig de bitcoins kopen op elk moment dat ze willen en de deur eruit lopen zonder te wachten op een cheque om bij de deur te komen. Het is net zo eenvoudig als het betalen met plastic en dan de deur uit te lopen.

 

Een ander ding dat het praktisch maakt om bitcoins te kopen met het ideaal is dat de overdracht onmiddellijk is. Er is geen behoefte aan een overdracht van geld door draden of andere geldtransfers. Er zijn gevallen waarin u mogelijk een betaling naar een persoon wilt sturen, maar dat kan een paar dagen duren, zelfs als ze een adres hebben dat lokaal voor u is. Dit geldt vooral wanneer de persoon op een ander continent woont.

Er is ook het probleem van het verzenden van geld door banken die dagen duurt, ook al is er een beschikbare bankfiliaal bij u in de buurt.

 

Dit is niet het geval met ideaal. Zodra u het geld in uw account hebt, kunt u er iets met kopen inclusief debetkaarten en zelfs cadeaubonnen. Dit heeft ook het toegevoegde voordeel dat u niet door het gedoe wilt gaan van het omzetten van het geld in een creditcard. Dit is iets waarvan veel mensen de neiging hebben om te missen wanneer ze Paypal of een andere webgebaseerde betaalmethode gebruiken.

 

Het enige nadeel aan het kopen van bitcoins met het ideaal is dat je het geld niet kunt opnemen dat je koopt, tenzij je een fysieke kaart hebt om met je mee te nemen. Dit is geen probleem voor de meeste mensen, omdat ze gemakkelijk online kunnen gaan en toegang krijgen tot hun portefeuilles om het geld te krijgen dat ze willen. Veel mensen kopen bitcoins omdat ze geloven dat dit de toekomst van geldoverdracht en betaling zal zijn. Ze zullen binnenkort een gemak overal over de hele wereld kunnen verzenden.

Krijg meer informatie hier Bitcoinmeester.nl