IMPULSSELECT
Image default
Financieel

Koop Binance – Hoe krijg je nu je handen in de eth-markt

Er zijn veel redenen waarom je misschien etherisch moet kopen. Mogelijk hebt u gehoord van de recente opleving in de verkoop van ether-token. Veel bedrijven realiseren zich nu de waarde van deze blockchain-technologie. Ook is er een algemeen gevoel dat ether op weg is om een universele valuta te worden. Daarom zijn de reden waarom bedrijven zoals consensys en Everex in de ETH-gebaseerde token-verkoop investeren.

  

Maar wacht, wat is de vangst? Nou, je moet weten dat eth niet kan worden verhandeld als reguliere valuta’s. Zie je, eth is een digitale activa. Het is gemaakt door twee voormalige hackers met het uitdrukkelijke doel van het verstoren van aanvallen op slimme contractprogramma’s. De hackers maakten eth digitaal contant geld dat een digitale versie van contant geld is die is opgeslagen op Smart Contract Programming-platforms.

 

Nu vraag je waarschijnlijk waarom je dit nodig zou hebben, als ik ether ga kopen. Zie je, ether kan worden verhandeld als elke andere voorraad, maar het is niet leesbaar op dezelfde manier die je goud of aandelen kunt ruilen. Het probleem is dat er nu illegale hackpogingen zijn voor ether. Als je wordt gehackt om je geladen fondsen te laten leeglopen, moet je al je ether onmiddellijk liquideren.

Dit is de reden waarom u uw kooporder vóór de markt vrijdag kunt halen.

 

Hoe krijg je deze info, als mijn broker me er geen toegang toe geeft? Helaas zijn makelaars dinosaurussen, die niet snel veranderen. Dus je moet meer ijverig zijn in hoe je vandaag op het internet doet. Er zijn verschillende geweldige online makelaars die u toegang geven tot alle informatie die u nodig hebt om slimme kopende beslissingen te nemen. Met hun hulp kun je nu Ether kopen wanneer je maar wilt.

 

Dus waar kan ik ether kopen tegen de beste prijzen? Je moet leren om eth te ruilen en krijg dan een gratis online demo-account. Zodra u dit hebt gedaan, kunt u gaan kop en openen u een van deze accounts. Door een van deze accounts te openen, kunt u zien welke prijspatronen het beste zijn om naar te kijken, en u kunt beginnen met het analyseren van gegevens uit deze patronen om te zien wat de paren u zou moeten handelen.

 

Heb je veel contant geld om te investeren? Als u nu Ether wilt kopen, wilt u misschien een Buy-Side-makelaar beschouwen. Dit soort makelaars doen niets echt met uw geld. Ze kopen en verkopen eenvoudigwegopties en voorraden met u op een uitwisseling.

Vraagt u zich af hoe onze Ethereum koers wordt bepaald? Kik hier Bitcoinmeester