IMPULSSELECT
Image default
Bedrijven

Familievakantie

Het is eindelijk tijd voor de zomervakantie. Het is de periode van het lekkere warme weer en het hele gezin is vrij. Jullie hebben zin om met zijn allen op vakantie te gaan, maar waar? Er is al een tijdje wat gespaard en het potje “vakantie” is goed gevuld. Jullie hebben zin in een verre reis, maar hoe wordt die keuze gemaakt?

Familiereis

Bij koning aap kunt u terecht voor een leuke groepsreis voor gezinnen die wel is wat anders willen dan alleen maar aan het strand liggen. Hoe leuk is het wel niet als uw kind wat leert op vakantie over andere gebruiken en culturen. Deze familiereizen gaan misschien wel naar Afrika, Azië of het Midden-Oosten. Er zijn verschillende soorten familiereizen, deze hangen af van de leeftijd van u kinderen. Een kind van 4 jaar oud vindt natuurlijk iets heel anders leuk dan een puber van 17 jaar.

Denk bijvoorbeeld aan een reis naar Noord-India, naar de provincie Rajasthan.  Hier zijn prachtige bouwwerken van vroeger te zien, zoals paleizen en forten. Er is daarnaast natuurlijk ook aan de kinderen gedacht, doordat er speciale activiteiten voor hun zijn georganiseerd en elke accommodatie beschikt over een zwembad.

Privéreis

Als u wat meer geld tot u beschikking heeft, is een privéreis misschien wel wat voor u en uw gezin met nrv reizen. U kunt dan een verre rondreis en u bepaalt zelf met wie u gaat reizen. Misschien alleen uw partner en uzelf, het hele gezin of misschien wel met de hele familie.

Denk er maar eens goed over na, een privérondreis met een leuk vriendengroepje door Thailand. Met zijn allen struinen langs de vele markten in Bangkok. Heerlijk eten met zijn allen bij straatkraampjes en Thainland leren kennen per tuk tuk.  Vergeet daarnaast niet de vele prachtige stranden die te vinden zijn in Thailand, waar u behalve lekker uitrusten op het strand ook prima kunt snorkelen in het helderblauwe water. Maar ook is er de rijke cultuur die over te vinden is in het land. Alles wordt voor jullie geregeld, maar er blijft toch genoeg keuzeruimte over om jullie eigen beslissingen te maken.

https://www.dalreizen.nl/