IMPULSSELECT
Image default
Bedrijven

De 5 leukste kerstcadeau’s om aan je kleinkinderen te geven

Als grootouder is het makkelijk om je verwijderd te voelen van de jeugd van tegenwoordig. Je hebt vast vaak genoeg gehoord dat je zelf gebreide trui ‘niet in de mode is’, ‘niet staat bij de rest van zijn/haar kleding’ of zelfs dat het ‘lelijk is’. Om dit te voorkomen geven wij de 5 leukste kerstcadeaus die je kleinkinderen ongetwijfeld blij gaan maken.

 

5. Boeken

Boeken lijken niet meer zo populair tegenwoordig maar toch is er niks zo leuk als een goed boek. Het geeft vele uren leesplezier aan je kleinkinderen en ze zullen je dankbaar zijn om zo’n prachtig geschenk waarmee zij vele uren lezend langs een haardvuur door kunnen brengen.

 

4. Sokken

‘Maar ze vinden mijn sokken nooit leuk!’ Dat komt, omdat u de verkeerde sokken koopt. Met een leuk paar kerstsokken is iedereen blij. Deze sokken, verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende figuren, houden de voeten warm en zien er geweldig uit terwijl ze dat doen.

 

3. Mutsen

Een leuke muts is altijd een geapprecieerd geschenk. Er zijn zoveel verschillende soorten mutsen dat het haast onmogelijk is om hiermee de fout in te gaan. Vraag subtiel om zijn/haar lievelingskleur en het kan niet verkeerd gaan.

 

2. Mokken

Een mok is een geweldig cadeau, zeker met een leuke kerstprint. Je kleinkinderen zullen met genot warme chocolademelk drinken uit een mok met een vrolijke kerstman erop en ze zullen je er dankbaar om zijn! Ook na de feestdagen is een kerstmok nog altijd te gebruiken en het zal een aandenken zijn aan een geslaagd kerstfeest en een goede grootouder.

 

1. Truien

Het perfecte cadeau is de gure wintermaanden is een grappige kersttrui. Vaak is het toch net iets te koud en er is niets beters om je warm te houden dan een kersttrui, die er ook heel erg leuk uitziet.

 

https://www.uglyxmas.nl/nl_nl/