IMPULSSELECT
Image default
Aanbiedingen

Zo verzend je jouw producten het beste!

Zo verzend je jouw producten het beste!

Wil jij je eigen producten of tweedehands producten verkopen? Het is belangrijk dat je de juiste verpakkingsmaterialen gebruikt om producten te verzenden. Op deze manier weet je zeker dat het product precies past en veilig bij de klant terecht komt. In deze blog behandelen we een aantal producten die voornamelijk verkocht worden door kleine bedrijfjes. Per product bespreken we welke verpakkingen nodig zijn om het product veilig te laten verzenden. Lees dus gauw verder en doe inspiratie op voor jouw eigen onderneming! 

 

Voedingssupplementen

Wil jij voedingssupplementen, zoals eiwitpoeders, verkopen? Probeer dan eens een aluminium stazak, voor de verzendingen van deze supplementen. Het aluminium van deze zakken zorgt ervoor dat vloeistoffen en poeders de zak niet verlaten. Daarnaast hebben de zakken een hersluitbare opening. Hierdoor kan je grotere hoeveelheden vloeistof of poeders langer bewaren in deze zakken. Deze aluminium variant is handig voor hergebruik, maar je kan ook kiezen voor een papieren variant die afbreekbaar is. Deze stazak kan je dus na één of een paar keer gebruiken weggooien. 

 

Lekkernijen

Een nette manier om lekkernijen te verkopen en te verzenden, is door middel van een blokbodemzak. Deze blokbodemzakken heb je vast wel eens voorbij zien komen bij jouw lokale bakker. Door de blokbodem van deze zak blijft een portie snoepgoed of snacks makkelijk op zijn plek staan. Daarnaast ziet het er netjes uit in het schap. Deze blokbodemzakken worden voornamelijk in een transparante uitvoering verkocht, omdat je bij deze variant het product kan zien. Dat is bij lekkernijen en andere voeding ook wel de bedoeling natuurlijk! 

 

Kleding

Een gemakkelijke manier om kleding te verzenden, is door middel van een verzendzak. Dit is namelijk een stevige en compacte zak, waarin kleding goed op zijn plek blijft liggen. Deze verzendzakken worden erg vaak gebruikt en daarom worden deze voornamelijk op een bewuste wijze geproduceerd. Zo worden ze geproduceerd in recyclebaar plastic en afbreekbaar papier. Door de stevige vorm passen ze makkelijk door een brievenbus. Daarnaast worden ze speciaal geproduceerd dat de inhoud beschermd is tegen slechte weersomstandigheden. 

 

Gadgets en andere kleine items

Kleine gadgets en andere items kan je het gemakkelijkst verzenden in een bubbeltjes envelop. De bubbeltjes, aan de binnenkant van de envelop, zijn namelijk bedoeld om de eventueel fragiele inhoud te beschermen. Denk hierbij aan kleine elektrische tools of glaswerk. De pasvorm en bubbeltjes maken deze envelop dan ook de perfecte bescherming voor kwetsbare items, zoals USB-sticks en kabeltjes. 

 

 

 

https://blokpackaging.com/