IMPULSSELECT
Image default
Dienstverlening

Je doelgroep bereiken via social media

Heb je een eigen bedrijf en zoek je een manier om jouw doelgroep te bereiken? Ben je al bezig geweest met je bedrijf te promoten op social media? Maar heb je nog niet het resultaat bereikt waar je op hoopte? Dan kan het slim zijn om contact op te nemen met social media bureau Your Business Online. Zij kunnen ervoor zorgen door de juiste inzet van social media er meer meetbaar resultaat wordt geboekt. Zo kun je met social media marketing je naamsbekendheid vergroten, meer volgers op social media krijgen of een hogere omzet genereren. Your Business Online heeft een team specialisten op het gebied van tekst schrijven, grafisch ontwerp, advertising en video marketing. Zo zijn ze van alle markten thuis om een complete social media strategie uit te zetten.

Facebook marketing

Wanneer je met social media aan de slag gaat zijn er verschillende kanalen beschikbaar. Facebook had in 2021 meer dan 10 miljoen Nederlandse gebruikers. Door deze grote groep gebruikers kan dit een interessant platform zijn om je bedrijf te presenteren. Naast het plaatsen van content op dit kanaal kan je hier ook advertenties op plaatsen. Adverteren op facebook kan interessant zijn als je jouw doelgroep verder wil uitbreiden. Om dit op een succesvolle manier te doen, kun je Your Business Online inschakelen. Zij beschikken over de juiste kennis om een advertentiecampagne op de juiste manier op te zetten.

YouTube marketing

Naast Facebook is YouTube ook een belangrijk social media kanaal met in 2021 meer dan 9 miljoen Nederlandse gebruikers. Op het gebied van video wordt YouTube gezien als de grootste zoekmachine op de aarde. Bij jongeren en volwassenen in de leeftijdscategorie 18 – 34 jaar is dit kanaal zeer populair en is dit vaak een vervanging voor het traditionele televisie kijken geworden. Wil je gaan adverteren op YouTube? Maar heb je hier weinig ervaring mee? Dan is het slim om dit uit te besteden aan Your Business Online.

https://www.yourbusinessonline.nl