IMPULSSELECT
Image default
Dienstverlening

Wat is een bindweefsel massage?

Wil je een massage die speciaal gericht is op het verbeteren van de doorbloeding van je lichaam? Dan is bindweefselmassage de juiste keuze voor jou! Deze massage wordt uitgevoerd door onze gespecialiseerde therapeuten, en heeft als doel dat de spanning in de huid afneemt. Bindweefsel bevindt zich tussen de huid en de spieren, en massages kunnen ervoor zorgen dat dit weefsel soepeler wordt. Hierdoor verbetert ook de doorbloeding van je lichaam, en kunnen afvalstoffen beter worden afgevoerd.

Wanneer is een bindweefsel massage nodig?

Wanneer je last hebt van stijve spieren, of je wilt gewoon ontspannen: een massage is altijd een goed idee. Er zijn verschillende massages die elk hun eigen doel hebben, en hierdoor is er voor iedereen wel een geschikte massage te vinden. Eén van de massages die steeds populairder wordt, is bindweefselmassage. Maar wat houdt dat nou precies in?

Bindweefselmassage is een intensieve massage, met als doel dat de spanning in de huid afneemt. Bindweefsel bevindt zich tussen de huid en de spieren. Onze gespecialiseerde therapeuten kunnen door middel van bindweefselmassage jouw huid en bindweefsel prikkelen waardoor de doorbloeding van jouw lichaam verbetert. Hierdoor kunnen afvalstoffen beter worden afgevoerd, en krijg je een energieboost!

Wanneer is een bindweefsel massage niet aan te raden?

Zwangere vrouwen, mensen met bloedarmoede of een open wond moeten helaas afzien van een bindweefselmassage. Daarnaast is het niet aan te raden om direct na het sporten een bindweefselmassage te boeken. Wacht hier liever even mee totdat je spieren weer rustig zijn geworden, en je lichaam weer voldoende vloeistof heeft binnengekregen.

Heb je last van stijve spieren, of wil je gewoon even ontspannen? Boek dan nu een bindweefselmassage bij Yules Masseert! Wij zorgen dat jij weer helemaal in balans bent, en geven je graag een energieboost! Met onze ervaren massage therapeuten weten wij precies wat uw lichaam nodig heeft. Laat u adviseren door onze specialisten als u zelf niet weet welke massage u het best kunt nemen.