IMPULSSELECT
Image default
Aanbiedingen

De beste Black Friday laptop deals voor studenten

Het schooljaar is pas weer begonnen, en als student weet je dat je een laptop nodig hebt die zowel krachtig als betaalbaar is. Daarom hebben we een lijst samengesteld met de beste Black Friday laptops voor studenten.

HP Pavilion x360

De HP Pavilion x360 is een veelzijdige laptop die perfect is voor studenten. Hij heeft een 360 graden scharnier waardoor je hem op meerdere manieren kunt gebruiken, en hij wordt geleverd met een ingebouwde pen voor het maken van aantekeningen. Hij heeft ook een krachtige Intel Core i5-processor en 8GB RAM, waardoor hij perfect is voor multitasking.

ASUS VivoBook

De ASUS VivoBook is een andere geweldige optie voor studenten. Het heeft een krachtige Intel Core i7-processor en 8GB RAM, waardoor het perfect is voor multitasking. Het komt ook met een ingebouwde vingerafdruksensor voor beveiliging. Acer Aspire E15 De Acer Aspire E15 is een geweldige optie voor studenten met een budget. Het heeft een krachtige Intel Core i5 processor en 8GB RAM, waardoor het perfect is voor multitasking. Hij wordt ook geleverd met een ingebouwde DVD-drive, waardoor hij perfect is voor het bekijken van films of het luisteren naar muziek.

MacBook met M2 chip

Sinds kort zijn er ook MacBooks beschikbaar met de nieuwe M2 chip. Deze hebben veel verbeteringen op de voorganger met M1-chip, zoals betere prestaties en een betere batterijduur. MacBooks zijn over het algemeen prima voor studenten, tenzij je programma’s voor je studie moet draaien die niet compatibel zijn met MacOS.

Chromebooks

Heb je weinig budget? Dan zijn er ook nog veel Chromebook aanbiedingen te vinden rond Black Friday. Chromebooks zijn al niet zo duur, maar in de aanbieding betaal je er nog minder voor. Ze zijn daarnaast ook nog eens meer dan geschikt voor de meeste studies.