IMPULSSELECT
Image default
Toerisme

Waarom een reis naar Spanje?

Spanje is één van de meest populaire bestemmingen voor Nederlanders die regelmatig op vakantie gaan.   Dit komt omdat Spanje alles heeft wat vakantiegangers zoeken, ze hebben zon , zee, strand, goede keuken en een zeer uitgebreid uitgaansleven  waar voor ieder wat wils is.  Als spanje je aanstaat kijk dan zeker eens op lastminutespanje.nl.

Spanje is een  groot land waar veel variatie is,  dit komt omdat men per streek  tradities heeft die specifiek zijn voor die streek. Natuurlijk  is Spanje een land met veel  cultuur  en trouwens hebben ze het  meeste vermeldingen op de lijst van UNESCO van cultureel erfgoed.  Per streek waar u naartoe gaat is het altijd een heel andere ervaring. 

Ook is Spanje  een land waar je naartoe  kan als je welgesteld bent maar ook als je minder  welgesteld bent, er is voor ieder wat wils.  

Plaatsen die veel toeristen en vakantiegangers aantrekken zijn Mallorca en Ibiza. Ook de Costa Brava word veel bezocht maar dan meer door jongeren door het mooi strand,  betaalbare verblijfplaatsen en natuurlijk het uitgebreide uitgaansleven.  Vakantieplaatsen zoals Barcelona en Madrid worden over het algemeen het heel jaar goed bezocht, dit is dan niet door mensen die van het uitgaansleven willen genieten maar meer voor de cultuur en de stad te bezoeken.

Benidorm aan de kust is  ook zeer populair. Men heeft een beeld van Benidorm dat hier alleen maar ouderen mensen komen door het historische stadscentrum .  Waar niet iedereen van  op de hoogte is dat Benidorm een stad is met een bruisende stadlevens dat behoort tot één van de meeste levendige over heel Europa.   Benidorm   is niet alleen aantrekkelijk voor jongeren voor het uitgaansleven maar ook omdat er nog van alles anders te doen is zoals een pretpark bezoeken, ze hebben er trouwens  3. 

Hebben we jou interesse gewekt of weet jij iemand waarvoor Spanje DE zomer vakantie bestemming is?  Kijk dan zeker eens op lastminute Spanje kijken!

http://lastminutespanje.nl/