IMPULSSELECT
Image default
Banen en opleidingen

ASICS Promotiemedewerker winkel

ASICS Promotiemedewerker winkel – avond/weekendbaan

Wij leveren uitstekend werk voor grote merken aan 12,50 euro per uur (!) Zonder bonussen, opleiding en goede werktijden naast werktijden (avond en weekend). Ben je zakelijk ingesteld en hou je van sport? Dan hebben we een spel! Registreer en ga aan de slag!

U bent strikt verplicht om directe verkoopervaring of vergelijkbare functies te hebben. Als u akkoord gaat, antwoord dan alleen.

Wat ga je doen?

Naast de rijke geschiedenis en prestatierecords sinds 1949, staat ASICS ook bekend om zijn NR 1-positie op het gebied van schoenen Dit is alles wat we u zullen vertellen, en u zult het binnenkort aan alle klanten vertellen. Je doel is om geschiedenis en alle unieke verkoopargumenten om te zetten in consumentenbelangen om een ​​perfecte look in de winkel te garanderen en natuurlijk de verkoop te stimuleren!

Voordat je als merkvertegenwoordiger naar de winkel gaat, moet je eerst voor training naar het ASICS hoofdkantoor. CPM geeft je de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende (verkoop) trainingen, en we hebben fulltime coaches om je gedurende je hele carrière te begeleiden.

Omdat je in de winkel bent, moet je vloeiend Nederlands spreken! / Je moet strikt vloeiend Nederlands spreken.

(Directe verkoop) ervaring is vereist. Ben je bereid om 100% moeite te doen om onze klanten eersteklas producten te laten zien en wil je aan je carrière beginnen? Schrijf je dan in!

Wat bieden wij jou?

Donderdag / vrijdag (16.00 uur) en zaterdag (08.00 uur) 12 uur per week.

Een uurloon van 12,50.

Beloningsprogramma

Door ASICS gesponsorde kleding

100% reiskostenvergoeding

Nettokostenvergoeding

CPM Sales Academy

Loopbaanbegeleiding

Wat vinden wij belangrijk?

Bent u bereid 100% verantwoordelijkheid te nemen, heeft u (directe verkoop) ervaring en passie voor sport? Wil je eersteklas niveau laten zien in ASICS? Wil je beginnen met het bouwen van je eigen bedrijf? oorzaak? Schrijf je dan in! De minimumleeftijd voor deze baan is 18 jaar of ouder.

U bent strikt verplicht om directe verkoopervaring of vergelijkbare functies te hebben. Als u akkoord gaat, antwoord dan alleen.

Dan zien we je graag! Solliciteer via de button en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/winkel.html