IMPULSSELECT
Image default
Banen en opleidingen

Openbare veiligheid

Openbare veiligheid

Introductie

Het bedrijf is al ruim 50 jaar gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van openbare en privéruimtes. Dankzij onze 560 enthousiaste medewerkers realiseren we dagelijks uitdagende opdrachten voor onze klanten in heel België.

Jouw verantwoordelijkheden

Ochtenstond heeft goud in de mond, toch? Na enkele koppen straffe koffie stroop je je mouwen op, trek je je laarzen aan en start je de werkdag met volle goesting op onze werven, ongeacht het Belgische weer. Jouw uitdaging? Voortdurend alle ballen in de lucht houden: de uitwerking van de werfplanning, de uitvoeringsmethodes, afroepen van leveringen, veiligheid, ploegen aansturen en het beheer van vorderingen. Het geeft jou echt een enorme kick om samen met collega’s en onderaannemers de werken optimaal uit te voeren binnen de overeengekomen termijnen. ’s Avonds keer je naar huis, moe maar fier op de geleverde prestaties.

Jouw profiel

Hou je van humor en ben je in het bezit van een diploma master industrieel ingenieur of bachelor in de bouwkunde en heb je een eerste ervaring in omgevingsaanleg, wegenis- en rioleringswerken achter de rug?

Ons aanbod

  • Financieel gezond bedrijf dat blijft uitbreiden
  • Familiale sfeer
  • Doorgroeimogelijkheden naar Projectleider
  • Markconform loon met tal van extralegale voordelen 
https://www.vindazo.be/vacatures/openbare-veiligheid.html