IMPULSSELECT
Image default
Dienstverlening

Messing naambord bestellen? Dat kan bij Naambordkopen.nl!

Staat u op het punt een naambord aan te schaffen en is uw keuze gevallen op een naambord van messing? Goede en mooie keuze! Een winkel waar u uw messing naambord kunt bestellen is Naambordkopen.nl. Dit betreft een online winkel met een ruim assortiment aan messing naamborden. Wilt u liever naamborden in het echt zien in plaats van via een scherm? Ook dat behoort bij Naambordkopen.nl tot de mogelijkheden. De showroom en tevens werkplaats is te vinden in Heemskerk, aan de Kerkweg nummer 74. Tijdens de openingstijden bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Dit kan op dinsdag en donderdag van 09.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 18.00, op vrijdag van 13.30 tot 18.00 en op zaterdag van 09.00 tot 17.00.

Naambordkopen.nl heeft twee verschillende categorieën messing naamborden: de gegoten messing naamborden en de messing naamborden vlak.  
De vakmensen van Naambordkopen.nl gieten de messing naamborden helemaal op ambachtelijke wijze. Messing is gemaakt van zink en koper. Een combinatie van deze twee metalen is sterker dan elk materiaal afzonderlijk van elkaar is. Messing is dus zeer geschikt als naambord! De oppervlakte van een messing naambord is hard, waardoor tekst en huisnummer in het bordje gegraveerd kunnen worden. Na het graveren worden de letters en/of cijfers in de kleur zwart ingelakt. Dit geeft een zeer mooie uitstraling en maakt dat de tekst opvallend is. Wanneer de tekst helemaal klaar is, gegraveerd en gelakt, krijgt het gehele naambord nog een extra laklaag. Deze extra laag zorgt voor een nog langere levensduur.

Origineel, mooi en opvallend: het uithangbord

Een ander bord dat leuk is om even te noemen is het uithangbord. Dit naambord hangt niet plat tegen de muur van de woning, maar springt naar voren. De tekst op een uithangbord is vanaf de zijkant te lezen. Een uithangbord geeft een extra opvallend en speels effect.

De uithangborden van Naambordkopen.nl worden gepoedercoat en gezandstraalt. Door deze bescherming zal het uithangbord niet gaan roesten en kunt u dus voor lange tijd van het bord genieten.

https://naambordkopen.nl/