IMPULSSELECT
Image default
Verbouwen

Kies voor een tijdloze uitstraling met Venis tegels

Venis is een merk dat tegels van keramiek produceert van de hoogste kwaliteit. Het maakt dele uit van het Spaanse Porcelanosa Tegels, het toonaangevende merk voor tegels wereldwijd. Het merk staat bekend als de crème de la crème op het gebied van tegelvloeren. Deze keramische tegels beschikken over een zeer exclusieve en luxe uitstraling. De tegelproducent heeft oog voor detail en hanteert een milieuvriendelijke werkwijze. Dankzij het investeren in nieuwe technologieën, is Venis in staat om vernieuwende vloer- en wandtegels te produceren, zoals houtlook tegels. U bent bij Fravo Tegels aan het juiste adres als u een tegelvloer van Venis wilt aanschaffen. Naast tegels van Venis, treft u bij Fravo Tegels een uiteenlopend aanbod van andere merken, zoals Castelvetro.

Laat het leggen van Venis of Castelvetro tegels over aan de specialist

U wilt tegels van Venis of Castelvetro kopen, maar u twijfelt nog? Misschien omdat u geen klusser bent en geen ervaring hebt met het plaatsen van tegels? Dat maakt bij Fravo Tegels niets uit. Hier heeft u niet alleen keuze uit meer dan 400 soorten tegels. U kunt ook gebruikmaken van de complete dienstverlening. Wat dat wil zeggen? Vakkundige tegelzetters kunnen als geen ander wand- en vloertegels aanbrengen in uw woning. Van het kleine werk, zoals mozaïek, tot de grootste tegels van Venis of Castelvetro: de klus is binnen no time geklaard. Daarnaast kunnen zij vloerverwarming of een dekvloer aanbrengen, of uw huidige vloer slopen. Slagen doet u zeker bij Fravo tegels.

Venis of Castelvetro tegels op het oog? Vraag eenvoudig een offerte aan!

Bent u op zoek naar een nieuwe tegelvloer om het interieur van uw huis helemaal af te maken in een unieke stijl? Een vloer met een verbluffende uitstraling? Bekijk dan het aanbod van Fravo Tegels. Met meer dan 400 soorten tegels van toonaangevende merken, zoals Venis en Castelvetro, vindt u altijd een tegel die past bij uw stijl. Bovendien koopt de tegelspecialist groot in, waardoor u een scherpe prijs betaalt. Via de website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor de tegels die u op het oog heeft. U vult enkele gegevens in, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken