IMPULSSELECT
Image default
Horeca

Concoleance Zaal in Hengelo voor uw afscheidsdienst

Alhoewel een overlijden of stergeval al zeer ingerijpend is voor familie, geldt dat ook voor het organiseren van een condoleance. Een moment van afscheid, verwerken en troost allemaal tezamen om dezelfde moment terwijl je in alle drukte nog alles moet regelen.

Eigenlijk wil je dat allemaal niet maar juist bezig zijn met het verwerken van het verlies. Daarom wil Landgoed hotel Carelshaven je hierin volledig ontzorgen om jou de ruimte en de tijd te geven om datgene te doen wat je zelf wil. Tijd doorbrengen met familie en vrienden om het verlies te verwerken zonder alles te hoeven regelen voor het afscheidsdienst.

 

Een Condoleance zaal in Hengelo Twente

Carelshaven beschikt over een Condoleance zaal in Twente nabij Hengelo, waarbij de mogelijkheiden eindeloos zijn. Wij kunnen zowel kleine als grote gemeenschappen ontvangen in onze zalen, waar veel aandacht wordt besteedt aan het moment. Onze binnen zalen zijn geschikt voor maximaal 200 gasten, voor grotere gemeenschappen kunnen we ons terras en tuin overkappen en verwarmen.

Zo geven wij alle gasten de gelegenheid om herinneringen op te halen aan de overledene en terug te denken aan de mooie momenten. Een dag van samen zijn en omringd te worden door familie en vrienden.

Condoleance arrangementen

Bij een Condoleance arrangement heeft u keuze uit twee arrangement en de rest regelen wij. Ontvangst met koffie en thee, serveren van luxe broodjes en sandwiches, rondgang bubbels of onbeperkt drankjes en meer. Ons doel is om jou zo min mogelijk te laten doen en dat wij alles voor jullie regelen.

https://www.carelshaven.nl/