IMPULSSELECT
Image default
Verbouwen

Waarom een bouwkundige keuring in Den Haag?

Wanneer je een scherpe bouwkundige keuring in Den Haag gaat laten uitvoeren kan je dit doen aan de hand van diverse redenen. Dit kan zijn omdat je te maken hebt met een woning of een pand dat schade heeft opgelopen. Dit kan als oorzaak hebben dat er een verkeerde manier van werkzaamheden is verricht op het gebied van slopen of bouwen en daar heb jij nu de problemen en gevolgen van in handen. Wanneer je hier een verzekering voor hebt afgelost en kan je hier een vergoeding voor aanvragen en ontvangen, omdat dit niet jouw schuld is maar de bouwer hiervoor aansprakelijk kan worden gesteld. In zo’n situatie zal de verzekeraar eerst de situatie helemaal bekijken en de schade taxeren door middel van het inhuren van een expert op dit gebied.

 

Zekerheid

Wanneer je niet helemaal vertrouwt in hetgeen dat de verzekeraar laat uitvoeren kan je er ook voor kiezen om zelf een bouwkundige keuring in Den Haag te laten opstellen door een expert op het gebied van schade. De verzekeraar heeft er namelijk baat  bij wanneer de schade zo laag mogelijk wordt ingeschat, maar de partij die de bouwkundige keuring in Den Haag voor jou gaat uitvoeren is een onafhankelijk partij en wil juist dat jij het meeste uit deze keuring weet te halen. Want het is al erg genoeg dat jij hiermee te maken krijgt.

 

Verkopen

Ook wanneer je een pand wil kopen is het een mogelijkheid om gebruik te maken van een bouwkundige keuring in Den Haag. Er wordt dan ook een rapport opgesteld zodat je in een overzicht hebt wat er allemaal mis is met het pand, maar ook welke zaken er nog goed voor staan en hoelang deze ongeveer nog mee gaan voordat deze aan vervanging toe zijn. Op deze manier heb je een duidelijk overzicht van hetgeen dat jij eventueel nog moet aanpassen aan de woning.