IMPULSSELECT
Image default
Financieel

Is administratie niet zo uw ding?

Bent u woonachtig in Enschede en is administratie niet voor u weggelegd? Wij zijn nieuwe administratiekantoor Enschede en nemen deze taak graag van u over. Het verwerken van administratie is voor vele een noodzaak die weinig plezier met zich meebrengt. Hierdoor stapelt het zich vaak op en is het ook een enorme klus. Toch is het voor elke onderneming belangrijk om de administratie op orde te hebben, hierbij helpen wij graag. Wij zorgen ervoor dat de administratie overzichtelijk blijft en u niet voor onaangename financiële verrassingen komt te staan. Dit is namelijk het grootste risico van een administratie die niet op orde is.

Onze diensten.

Wij bieden de volgende diensten aan; accountancy, fiscaal en salarisadministratie. Bij accountancy draait het niet alleen om die ene aangifte 1x per jaar, wij zorgen ervoor dat uw administratie een heel jaar op orde is. Ook kijken wij naar de mogelijkheden om uw onderneming nog beter financieel  neer te zetten. De meeste ondernemers houden van ondernemen en niet van de administratie. Fiscaal is een belangrijk punt in uw onderneming, een verkeerd getal en voor u het weer ligt de blauwe envelop met slecht nieuws op uw mat. Wij hebben een compleet pakket waar wij alles voor u checken en zorgen dat u fiscale aangifte perfect in orde is, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Hoe de salarisadministratie gedaan wordt, is helemaal aan u. U maakt uw verwachtingen kenbaar en wij passen ons hierop aan.

Hoe wij werken.

Onze werkwijze typeert zich door hoog niveau, een complete service en we spreken van tevoren een prijs met u af. Zo komen er geen onverwachtse kosten op u af. Door ervaring en samenwerking met verschillende grotere firma’s zijn wij groot geworden. Wat voor u een last is, is voor ons een passie. Voor ons is het bereikbaar zijn ook een belangrijk gegeven, wanneer u belt en wij in een bespreking zijn bellen wij terug. Ook hebben wij een persoonlijke aanpak en komen graag bij u langs om op locatie advies te geven. Bel of mail ons voor vrijblijvende afspraak.