IMPULSSELECT
Image default
Aanbiedingen

Hulp bij stoppen of minderen van roken

Stoppen met roken is hartstikke moeilijk. Naast dat je verslaafd bent aan de nicotine heb je ook jaren lang een gewoonte gehad om op bepaalde momenten er een sigaret bij te pakken. Om de overgang naar volledig stoppen makkelijker te maken, kun je overstappen naar de e-sigaret. Er zijn veel verschillende e-sigaretten en vloeistoffen, waar moet je beginnen? Lees hier meer over deze e-sigaretten en wat je nodig hebt om aan deze overgang te beginnen.

 

Wat is een e-sigaret?

Een e-sigaret is een elektrisch apparaatje met vloeistof. Deze vloeistof wordt verhit en de damp kan je dan inhaleren. Je kunt deze vaak met een usb kabel opladen maar er zijn ook modellen met verwisselbare batterijen. Een e-sigaret bestaat uit een batterij, een verdampingselement, mondstuk en de clearomizer. Dit is eigenlijk gewoon een reservoir waar het verdampingselement in zit. De vloeistof kun je in onwijs veel verschillende smaken kopen.

 

Wat is het verschil met een traditionele sigaret?

Je kunt wel nicotine blijven roken, alleen zit er in de vloeistof een derde tot de helft aan nicotine vergeleken met een traditionele sigaret. E-liquids kunnen maximaal 20mg nicotine bevatten en er bestaan ook e-liquids waar geen nicotine in zit. Daarom is het voor veel mensen een tussenstap om te stoppen met roken. Je blijft zo nog wel je gewoonte uitvoeren, alleen kun je met de e-sigaret wel de hoeveelheid nicotine afbouwen. Een e-sigaret geeft ook niet zo’n sterke geur af zoals een normale sigaret dat wel doet. Je kleren zullen langer fris blijven en de niet-rokers die achter je lopen, zullen je ook dankbaar zijn.

 

E-liquids en aroma’s

Er bestaan oneindig veel verschillende smaken en aroma’s. Op nicotinebase.nl vind je een groot assortiment voor e-liquids en aroma’s. Van samples tot literflessen, maar je vindt er ook toebehoren zoals opladers en batterijen. Genoeg om te proberen en uit te zoeken welke smaken je wel en niet lekker vindt.

 

https://www.nicotinebase.nl/nl/