IMPULSSELECT
Image default
Financieel

Hoe werken bitcoins?

Een nieuw soort virtuele valuta heeft onlangs de financiële wereld stormig gemaakt en de naam is bitcoins. In tegenstelling tot conventionele valuta zijn bitcoins een vorm van digitale valuta die snel en gemakkelijk van de ene gebruiker naar de andere kan worden overgedragen. Dit heeft het de veilige vorm van valuta-overdracht gedaan, omdat het het gebruik van tussenpersoon vermijdt, en zorgt voor snelle overdrachten naar andere locaties met bijna nul kosten. Dus hoe werken bitcoins?

 

De manier waarop bitcoins werken, is dat u een account maakt bij een speciale softwaredienst, en dit is waar uw saldo wordt opgeslagen. Wanneer u een transactie maakt, maakt u een nieuw saldo in uw account. Het proces is vrij eenvoudig, omdat slechts een kleine hoeveelheid informatie vereist is om de transactie uit te voeren – uw publieke sleutel, die worden gegenereerd wanneer u uw adres registreert, en uw privésleutel, die slechts één keer nodig is en gebruikt om een relevante transactie te ondertekenen Iedereen die een transactie wil maken, weet dat ze zowel een openbare sleutel als een privésleutel moeten hebben, dus niemand kan een nep-kopie van de sleutel maken.

 

Transacties op het platform zijn meestal goedkoop en snel, en de belangrijkste uitgaven zijn meestal dat u nog wat geld moet kopen (om de kosten van de transactie te dekken en om het account te beveiligen). Maar aangezien bitcoins niet zijn vastgebonden aan een bepaald land of bank, kunt u ze overal in de wereld gebruiken en betalen voor wat u wilt, wanneer u maar wilt. In tegenstelling tot conventioneel geld hoef je je bitcoins nooit in de traditionele valuta om te zetten, en je kunt ze vrijwel alles uitgeven.

Transacties worden meestal binnen een kwestie van minuten gedaan.

 

Maar transacties zijn niet de enige reden waarom mensen naar bitcoins verhuizen. Het ontbreken van overheidsregulering heeft de valuta licht veiliger gemaakt om op te slaan. Privétoetsen kunnen niet worden gedupliceerd en niemand kan uw gegevens wijzigen. Transacties zijn uiterst eenvoudig, veilig en goedkoop. Het systeem is ook open voor iedereen, omdat het openstaat voor iedereen die een account begint te hebben.

 

Er zijn twee soorten bitcoins: standaard bitcoins en speciale papieren bitcoins. Standaard bitcoins zijn degenen die de meeste mensen weten, en ze zijn vrijwel hetzelfde als traditionele bankbiljetten en munten. Deze worden gecreëerd via een proces dat bekend staat als Minning. Wanneer een duizendste van een beetje bitcoins wordt uitgegeven, wordt het veranderd in een enkel standaard stuk elektronisch contant geld.

Papieren bitcoins werken net als bankbiljetten, behalve dat ze niet worden ondersteund door iets fysieks.

 

Tegenwoordig beginnen veel bedrijven Bitcoins te gebruiken als een manier om hun klanten hun factuurinformatie te verzenden. Hierdoor kunnen bedrijven een betere parcours van hun verkoop en inventaris blijven, evenals de kans op het vergeten van belastingen of het verdenken om rekeningen te verkennen. Door elektronisch contant geld te gebruiken, kunnen bedrijveneigenaren betalingen doen tegen producten en diensten rechtstreeks bij hun bedrijfswebsite. Als u geld naar iemand wilt sturen, hebt u waarschijnlijk een spaarrekening of een creditcard, en u kunt het geld overbrengen via internet naar uw ontvanger

klik hier https://www.bitcoinmeester.nl/