IMPULSSELECT
Image default
Zakelijk

Gepersonaliseerde katoenen tassen op maat

Katoenen tassen zijn een stuk duurzamer dan tassen van plastic. Als u dus op zoek bent naar een milieuvriendelijke manier om producten mee te verpakken, dan zijn katoenen tassen een goed idee. Deze kunnen door uw klanten eventueel hergebruikt worden voor andere doeleinden en daarnaast heeft katoen een veel luxere uitstraling dan plastic! Wilt u echt de puntjes op de i zetten? Dan zijn de katoenen zakjes ook te bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of een andere afbeelding. 

 

Duurzaam alternatief op plastic

Katoenen zakjes en tasjes zijn in diverse maten te verkrijgen en zijn een goed alternatief op plastic. U kunt er diverse producten mee verpakken, van klein tot groot. Kleine zakjes zijn bijvoorbeeld geschikt voor sieraden, make-up en andere kleine accessoires. De grotere varianten kunt u prima gebruiken voor het verpakken van bijvoorbeeld boeken, kleding of schoenen. Aan de zakjes zit een trekkoord dat erg makkelijk in gebruik is. Het fijne aan deze katoenen tasjes is dat ze talloze keren te hergebruiken zijn. Ook is de katoenen stof gewoon te wassen in de wasmachine als ze een beetje vies geworden zijn. De grote varianten zijn daarom ook bijvoorbeeld te gebruiken voor op reis om bijvoorbeeld uw schoenen in te doen, zodat de zolen van de schoenen niet in aanraking komen met andere kleding in de koffer. Ook zijn de kleine katoenen tasjes superhandig om bijvoorbeeld oordopjes, pennen of andere spulletjes in de handtas gescheiden van elkaar te houden, zodat alles weer makkelijk terug te vinden is. Kortom, de katoenen zakjes zijn erg multifunctioneel!

 

Katoenen tassen op maat en laten bedrukken

Wilt u een blijvende indruk achterlaten? Dan kunt u de katoenen tassen ook laten bedrukken met bijvoorbeeld uw eigen bedrijfslogo. Gepersonaliseerd verpakkingsmateriaal draagt sowieso bij aan een chique uitstraling. Daarnaast ziet katoen er ook veel chiquer uit dan plastic en het voelt ook veel fijner aan. In combinatie met de luxe katoenen stof draagt dit bij aan een mooie merkbeleving door de klant. En mocht de klant de katoenen tassen vaak hergebruiken, dan is dit ook nog eens gratis reclame en meer naamsbekendheid voor uw bedrijf!