IMPULSSELECT
Image default
Electronica en Computers

Eén klik, en klaar. Inlogsysteem beveiligd

Uzelf afvragen hoe veilig uw wachtwoord is: check. Uw wachtwoord om de zoveel maanden aanpassen: check. Gebruik van kleine letters, grote letters, cijfers, symbolen: check. Maar wie zegt dat (de derde partij) u niet al een stap voor is? 

 

Uw IT beveiliging is voor ons, als IT partner, vanzelfsprekend een belangrijk punt van aandacht. Think4 zorgt er niet alleen voor dat uw IT optimaal werkt, maar ook dat uw online omgeving goed beveiligd is. Hier komt Duo Security om de hoek kijken. 

 

Hoe veilig inloggen met DUO

Duo Security is een zeer betrouwbaar securitybedrijf dat 4 leidende principes volgt: eenvoudig, effectief, betrouwbaar en duurzaam. Dankzij de Duo MFA-methode (Multi Factor Authenticatie) is de beveiliging solide en betrouwbaar, omdat er niet 1, maar 2 keer om verificatie wordt gevraagd.

Two-factor authenticatie en single sign-on zijn beveiliging expertise tools die DUO Security levert. Met het zero-trust securitymodel zorgt DUO voor effectieve databeveiliging en veilige verbindingen met alle applicaties (op locatie of in de cloud) gebaseerd op de betrouwbaarheid van gebruikers en apparaten. Zonder al te veel op de technische details in te gaan, Think4 kan met DUO’s technologie een toegangsbeleid instellen en beter zicht krijgen op de apparaten en activiteiten van uw medewerkers. 

 

Hoe werkt Duo MFA?

Duo MFA zorgt ervoor dat wanneer er wordt ingelogd op uw IT systeem of applicatie, er direct een pushnotificatie naar uw geregistreerde smartphone wordt gestuurd. Hier kiest u zelf of de toegang op de computer verleend mag worden of niet. Drukt u op approve, dan krijgt u direct toegang tot uw systeem. Als u niet op locatie bent, en uw collega heeft toegang nodig, kan u de computer of laptop op afstand openen. Eén klik, en klaar!

 

Uw dashboard

Wie logt er in? Op welk systeem? En met welke smartphone? Dit kan u zelf zien in uw dashboard. U kunt zelf in dit dashboard nieuwe gebruikers aanmaken of juist verwijderen. Ook kunt u verschillende bevoegdheden toevoegen aan een gebruiker. Verder wordt elke 24 uur een rapportage gemaakt waarin u bijvoorbeeld kunt bekijken of er geen ongeautoriseerde gebruikers aanwezig zijn. 

 

Hoe zit het met uw IT beveiliging?

Wilt u zeker zijn van een beveiligde IT omgeving in Leiden? Neem contact op met Lotte van Think4. Lotte is IT specialist en vertelt direct wat wij voor u kunnen doen als het gaat om effectieve IT beveiliging. 

https://www.think4.nl/