IMPULSSELECT
Image default
Electronica en Computers

Met betrouwbaar licentiebeheer kunt u veel kosten besparen

Door te zorgen voor betrouwbaar en correct licentiebeheer binnen uw organisatie voorkomt u problemen. Vrijwel alle software die zakelijk wordt gebruikt is betaalde content. Dat betekent dat u voor aankoop moet betalen, maar in veel gevallen ook een periodieke bijdrage, meestal jaarlijks, verschuldigd bent voor het gebruik. Voor dit geld krijgt u updates om de software veilig te kunnen blijven gebruiken en gebruik te maken van nieuwe functies. Met onafhankelijk ICT advies op maat kan een ervaren bedrijf ervoor zorgen dat u de juiste licenties heeft en niet te veel betaalt. Daarentegen betaalt u ook niet te weinig en voorkomt u boetes of het niet meer beschikbaar zijn van bepaalde programma’s.

Zorg voor up-to-date licentiebeheer binnen uw organisatie

Als er niet specifiek wordt gelet op het beheer van licenties binnen uw organisatie dan kan het zomaar gebeuren dat u, zonder dat u zich hiervan bewust bent, software gebruikt zonder dat u hiervoor betaalt. Als dit ontdekt wordt door de eigenaar, kan dit ertoe leiden dat u een boete moet betalen of het programma van het ene op het andere moment niet meer kunt gebruiken. Om dit soort problemen te voorkomen, kunt u voor onafhankelijk ICT advies terecht bij OnnIT in Nieuw-Beijerland. Zij staan u graag bij met goede raad en kunnen ook het beheer van de bij uw bedrijf lopende licenties uit handen nemen zodat u zich volledig op de bedrijfsvoering kunt richten.

Goed advies is belangrijk voor het beheren van uw licenties’

Onafhankelijk ICT advies en licentiebeheer kunnen ervoor zorgen dat u nooit te veel betaalt voor uw licenties. Maar anderzijds wilt u onbezorgd gebruik kunnen maken van de software die nodig is voor uw bedrijf. Daarom kunt u vertrouwen op de deskundigheid van OnnIT. Zij geven niet alleen vakkundig en onafhankelijk ICT advies, maar staan u ook bij met het correct uitvoeren van het licentiebeheer. Zo weet u zeker dat u geen problemen krijgt en niet op onnodige kosten wordt gejaagd. U kunt direct contact opnemen, u vindt de gegevens op de website.