IMPULSSELECT
Image default
Aanbiedingen

De titanium trouwringen

Trouwringen worden tegenwoordig van veel verschillende mineralen en metalen gemaakt. In de afgelopen jaren zijn vooral de titanium trouwringen heel populair geworden en zijn ze bij steeds meer juweliers verkrijgbaar.

De titanium trouwringen zijn voor veel koppels perfect omdat ze aan alle eisen voldoen. De ringen zijn mooi, duurzaam en heel licht. Van gouden of zilveren ringen krijgen veel mensen last van hun vingers. Deze ringen kunnen dan ook niet iedere dag de hele dag worden gedragen. Met titanium trouwringen kan dit wel omdat deze ringen heel licht zijn. Goud en zilver zijn zwaar en dit voel je op je vingers maar titanium is heel licht.

De prijs speelt natuurlijk ook een rol bij de populariteit van de titanium trouwringen. Goud is duur en vooral gouden trouwringen zijn heel duur. Steeds meer koppels in Nederland zijn op zoek naar een goedkopere alternatief voor goud en dit zijn de titanium trouwringen. De titanium trouwringen zijn heel betaalbaar en ook heel duurzaam. Bovendien zijn ze vaak zelfs mooier dan de gouden ringen. Het is daarom niet zo gek dat steeds meer koppels ervoor kiezen om titanium trouwringen te kopen in plaats van gouden ringen.