IMPULSSELECT
Image default
Dienstverlening

Cadeau voor afscheid groep 8

Afgelopen zomer was het zover bij Jilster: het afscheid groep 8 van mijn zoonje Max. maar wij, als ouders van de kinderen uit groep 8 wilde de kinderen niet met lege handen van school af laten gaan. Wij wilden namelijk dat die kinderen iets mee zouden krijgen waarin ze nog jaren in zouden kunnen kijken, om op die manier het afscheid groep 8 niet te vergeten. Wil jij weten waar wij dit allemaal geregeld hebben en wat wij geregeld hebben? Kijk dan eens op de website Jilster.nl.

Afscheid groep 8 bij Jilster

Om een leuk afscheid groep 8 te geven zijn wij als moeders een zoektocht begonnen op internet en zo kwamen we uit bij Jilster. Bij Jilster maak je met een groep mensen een eigen tijdschrift, je stelt dan allerlei dingen vast. Denk dan aan: het vaststellen van een redactie, het regelen van de financiering, het maken van een indeling en het verzamelen van de inhoud. Daar vanuit ga je dan een tijdschrift maken. Dit leek ons een super leuk idee. We gaven elke leerlingen in de klas de opdracht om één pagina te maken, samen met 1 van de ouders. Ze moesten de pagina een eigen invulling geven en ze moesten mee geven aan de medeleerlingen wat zij het leuks en meest leerzaam vonden.

Ben jij ook al maanden opzoek naar een leuk idee voor het afscheid groep 8 van één van je kinderen? Dan is Jilster zeker een aanrader, het is een niet dure actie maar de reacties zijn onvergetelijk. Ben jij benieuwd wat de reactie van de kinderen, juf en ander ouders is? Dan is het zeker een aanrader om een te gaan kijken op jilster.nl. De reactie van de juf van afscheid groep 8 was super en die wil ik jullie zeker niet weer houden.