IMPULSSELECT
Image default
Aanbiedingen

Wandtegels restpartijen wel heel goedkoop

Ben je wel eens naar de verkoop van wandtegels restpartijen geweest? Het is een best indrukwekkend gezicht waarvoor je uren nodig hebt om alles te bekijken. In een groot magazijn liggen over de hele vloer wandtegels restpartijen.

Als je alleen het aantal wandtegels restpartijen ziet ben je onder de indruk want in geen enkele bouwmarkt zie je dit. Daarna zie je de prijzen en geloof je het bijna niet. Eerst dacht ik dat de prijzen verkeerd las of de eenheden verkeerd begrepen had maar nee het klopte. Na navragen kwam ik erachter dat de wandtegels restpartijen echt zo goedkoop waren. Ik verwachte 20 procent minder te betalen maar minder dan de helft?

Ik moest uitzoeken hoe zulke prijzen mogelijk waren bij de verkoop wandtegels restpartijen. Het blijkt dat de wandtegels oorspronkelijk uit diverse bouwmarkten komen. Wanneer een bouwmarkt wandtegels verkoopt blijft altijd een deel over en wanneer de nieuwe collectie binnenkomt, krijgen ze die meestal niet verkocht. Ze organiseren daarom met een derde partij en andere bouwmarkten grote uitverkooppartijen. Deze uitverkopen staan bekend als wandtegels restpartijen omdat het technisch gezien resten zijn.

Als je dus op zoek bent naar echt goedkope wandtegels moet je zeker naar zo een uitverkoop van wandtegels restpartijen gaan.

megadump.nl

tegeloutlethoofddorp.nl