IMPULSSELECT
Image default
Groothandel

Voordelige plastic flessen voor uw bedrijf

Plastic flessen worden gebruikt voor allerlei soorten toepassingen. Als u als bedrijf dit soort flessen in het productieproces gebruikt, zijn er belangrijke eisen die u aan de flessen mag stellen. De plastic flessen dienen van goede kwaliteit te zijn, beschikbaar te zijn in de juiste formaten – zoals een plastic fles 500 ml – en natuurlijk ook scherpgeprijsd zijn. Deze voorwaarden zijn het meest cruciaal. Maar ook belangrijk is natuurlijk de vormgeving van uw fles. Want als er iets is dat u al leverancier, fabrikant of bedrijf wilt bereiken, is het een kwalitatief hoogwaardig product leveren tegen een eerlijke prijs. Met onze flessen is dat mogelijk!

De voordelen van onze plastic flessen

Koopt u uw plastic flessen bij ons, dan profiteert u van diverse voordelen die wij als ervaren verpakkingsspecialist te bieden hebben. Ten eerste heeft u bij ons veel keuze aan soorten flessen. Of u nu een transparante plastic fles of ondoorzichtige fles zoekt, flessen om verf in te doen of flessen voor andere vloeistoffen: wij bieden het in de door u gewilde formaten, zoals een plastic fles 500 ml of een 1 liter-fles. Ook het soort dop, een schroefdop of klikdop, kunt u zelf kiezen. Via onze webshop geeft u de gewenste maten en hoeveelheid flessen aan, en wij zorgen dat uw bestelling snel en zorgvuldig geleverd wordt op het door u aangegeven adres. Of, als u dat wilt, kunt u uw bestelling ook afhalen bij onze fabriek in Ede. Maar dat hoeft niet, want voor kleine en grotere pakketten betaalt u bij ons weinig verzendkosten.

Neem een kijkje in ons assortiment flessen

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze collectie flessen? Neem dan een een kijkje in ons assortiment, via www.verpakkingswebwinkel.nl. Bij vragen kunt u gerust contact opnemen met onze ervaren klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder!