IMPULSSELECT
Image default
Aanbiedingen

Vind de beste e-liquids voor jouw e-smoker

Als je nog niet of nog niet zolang met een e-smoker rookt weet je wellicht nog niet zoveel over deze elektronische variant van de sigaret. Je bent waarschijnlijk niet anders gewend dan dat je een pakje van jouw merk haalt en dat je er gelijk eentje op kunt steken. Bij e-sigaretten is dat proces iets gecompliceerder, je moet er iets meer voor aanschaffen en je hebt ook wat meer keuzes te maken voor je begint. Een van de belangrijkste keuzes die je moet maken is de e-liquid die je kiest, de vloeistof die smaak geeft aan je e-smoker. Lees in deze blog alles dat je moet weten over de vloeistoffen en hun smaken. 

Fruitige e-liquids

We weten nog niet of e-smokers met een smaakje ook in de toekomst nog mogen worden verkocht. De richtlijnen op het gebied van tabak en roken zijn de laatste jaren steeds verder aangescherpt. Hoewel de e-smokers hier de afgelopen jaren nog buiten bleven, lijkt dit nu te gaan veranderen. Een motie van de staatssecretaris roept namelijk op een einde te maken aan de verkoop van e-liquids met een fruitsmaak of andere zoete smaakjes. Het vermoeden bestaat bij de staatssecretaris dat smaken met namen als Mango Chill, Glazed Berry Biscuit en Strawberry Queen een te aantrekkelijk beeld schetsen van e-smoken. Hij is bang dat dit uiteindelijk zal leiden tot meer verslaving onder met name jongeren. Eerder al werd het gebruik van e-smokers in de horeca verboden. 

Mocht de motie worden aangenomen dan wil dit nog niet zeggen dat e-smokers helemaal niet meer mogen. E-smokers zijn namelijk een beproefd middel om te helpen bij het afbouwen en uiteindelijk stoppen met roken. Het lijkt dus niet aannemelijk dat e-smokers helemaal verboden worden. De e-liquids zonder exotische of frisse smaken zullen dus nog wel gebruikt mogen worden.

E-liquids bestellen?

Voorlopig zijn alle smaken nog gewoon beschikbaar. Dus als u een nieuwe smaak wilt proberen of als u door uw huidige voorraad heen bent kunt u nog nieuwe bestellen. Je kunt je voorraad bijvoorbeeld aanvullen met de e-liquids van Eliquidmania. Eliquidmania levert uw e-liquids gratis bij een bestelling van meer dan €10,-. Je kunt daar kiezen uit vele verschillende smaken voor uw e-smoker. 

 

https://www.eliquidmania.nl/