IMPULSSELECT
Image default
Internet

Beheer uw vastgoed eenvoudig met de vastgoedsoftware van deze specialist

Wilt u voortaan overal ter wereld uw vastgoed of dat van derden kunnen beheren? En wilt u hiervoor niet meer werken met verschillende systemen? Kies dan voor de vastgoedsoftware van Informant Software. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van toegankelijke software die voor iedereen eenvoudig in het gebruik is. Binnen deze software heeft u als gebruiker verschillende mogelijkheden. Bovendien biedt het een totaaloplossing voor het beheer van al uw belangrijke gegevens. Met dit systeem werkt u voortaan sneller én efficiënter. Bent u benieuwd hoe u voortaan eenvoudig en betrouwbaar uw vastgoed beheert? Lees dan verder!

Deze professionele vastgoedsoftware biedt uiteenlopende functionaliteiten en mogelijkheden

De vastgoedsoftware van Informant Software geeft u inzicht in al uw financiële en technische zaken en zorgt voor oplossingen voor uw gehele administratie. Zo maakt u eenvoudig automatische incasso’s en betaalopdrachten op. Ook maakt deze software het mogelijk om aanmaningen te verwerken. Daarnaast managet u zowel uw eigen onroerend goed als dat van andere partijen. Bovendien heeft u altijd en overal toegang tot belangrijke gegevens, zoals informatie over de eigenaren en huurders van uw vastgoed, maar ook details en foto’s van het pand.

Kies voor efficiënt beheer van uw eigen vastgoed of dat van derden

Met de vastgoedsoftware van dit bedrijf heeft u nog maar één systeem nodig voor al uw werkzaamheden rondom het beheer van uw vastgoed. Dit voorkomt dat u in verschillende systemen moet werken. Zo vindt u voortaan snel en efficiënt de gegevens waar u naar op zoek bent. Bovendien bent u uw klanten hierdoor sneller van dienst. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan telefonisch contact op met Information Software zodat zij u meer kunnen vertellen. U vindt het telefoonnummer op de website. De medewerkers zenden u ook graag vrijblijvend een brochure toe met meer informatie over de functionaliteiten van deze software.

https://www.informant.nl/