IMPULSSELECT
Image default
Dienstverlening

Veel gezellige dates met de speeddate events van Search4love

Ben jij zoekende naar de liefde maar wil het nog niet echt vlotten? Zijn al jouw vrienden aan het settelen en wil jij ook wel erg graag jouw leven delen met een leuk en lief maatje? Search4Love snapt dit helemaal en kan jou helpen!

Heb je al weleens gehoord van of kennis gemaakt met speeddaten? Dit is dé manier om in real life efficiënt met meerdere mensen te daten. En de dates hoef je niet zelf te regelen, dat doen wij voor je! Vaak, zeker als je in een grote stad woont, is het lastig om andere singles te vinden. Neem bijvoorbeeld Eindhoven, een leuke bruisende stad met gezellige kroegen en uitgaansgelegenheden. Er lopen hier altijd genoeg singles rond maar ja, vind ze maar eens! Met een speeddate in Eindhoven hoef jij je hier niet druk om te maken, wij hebben namelijk tussen de 15 en 20 singles voor jou geregeld waar je gezellig mee op date kan.

Je leert dus echt veel mensen kennen tijdens een gezellig avondje uit. Omdat je met alle singles kennis zal maken zijn de kennismakingen van redelijk korte duur, omme nabij vier minuten. Niet erg lang inderdaad maar dit heeft zo zijn voordelen. Is een date het niet voor jou, heb je geen wederzijdse interesses en loopt het gesprek misschien ook niet heel erg soepel? Dan weet je dat je na vier minuten weer tegenover een andere date zit, waar je misschien wel een leuke klik mee hebt.

Heb je inderdaad een leuke klik met een date en vinden jullie het jammer dat jullie tijd er alweer op zit? Zeker weten dat jullie aan het eind van de avond een match zijn! Spreek snel samen met elkaar af en ga verder met jullie leuke gesprek. Leer elkaar goed kennen en wie weet krijgen jullie snel vlinders in jullie buik.

Iedereen kan bij ons komen daten

Search4Love organiseert speeddate avonden voor iedereen. We hebben de avonden ingedeeld op leeftijd, hierbij hanteren wij vier leeftijdscategorieën. Ook hebben we de avonden ingedeeld op geaardheid: hetero, lesbienne en homo.

Wil jij speeddaten in Den Haag, speeddaten in Groningen of juist speeddaten in Arnhem? Met ons kan het allemaal! In deze en ook andere steden zijn wij zeer regelmatig te vinden. Wil jij ook eens proberen om samen met ons op zoek te gaan naar liefde? Leuk! Ga snel naar onze online agenda en boek je ticket. 

 

https://www.search4love.nl/