IMPULSSELECT
Image default
Dienstverlening

Uw platte dak blijft gezond dankzij het onderhoud van Kewodak

Met ons dakdekkersbedrijf Kewodak B.V. uit Alphen aan den Rijn hebben we een ruime 35 jaar aan ervaring opgebouwd in alles omtrent onderhoud dak. Natuurlijk heeft onze ruim opgebouwde ervaring niet alleen betrekking tot het onderhouden van daken, ook voor zaken als advies, inspectie, renovatie en reparatie van daken leveren wij het beste werk. We durven het dan ook aan om onszelf specialisten in daken te noemen.

Belangrijk om te vermelden is dat wij onze specialistische werkzaamheden enkel uitvoeren op platte daken en licht hellende daken. Wanneer u dus werkzaamheden wilt laten uitvoeren op een schuin dak of een dak met pannen zult u helaas een andere specialist moeten zoeken.

Halfjaarlijks of jaarlijks onderhoud scheelt in uw portemonnee

Niets zo belangrijk als een dak dat gezond is. Zeker bij platte daken is periodiek onderhoud absoluut geen overbodige luxe. Het is bij periodiek onderhoud natuurlijk zeer belangrijk dat de controle en het onderhoud op correcte wijze wordt uitgevoerd. Daar kunt u bij ons zeker weten van op aan. Want het voorkomen van lekkages op het dak of het geheel moeten vervangen van de dakbedekking scheelt natuurlijk flink in uw portemonnee. Als het kwaad al geschied is zult u veel hogere kosten krijgen dan wanneer u ons uw dak jaarlijks of halfjaarlijks laat onderwerpen aan een grondige onderhoudsbeurt. Tijdens een onderhoudsbeurt lopen wij alles na op het dak. Van scheurtjes in de dakbedekking, losgelaten dakbedekking aan de randen, overtollig blad en takken op het dak en in de afwatering en verstopte afvoeren, alles wordt door ons gecheckt. Het dak wordt uiterst secuur schoongemaakt en waar nodig worden kleine reparaties uitgevoerd.

Wij houden zelf voor u bij wanneer uw dak weer aan de beurt is voor een controle. Na onze werkzaamheden ontvangt u altijd een rapport over de status van uw dak. Daarnaast ontvangt u garantie op iedere reparatie die wij hebben uitgevoerd.   

Werkgebied

Wij zijn uw dakdekker in Rotterdam, Leiden, Gouda, Amsterdam, Den Haag en in vele andere dorpen en steden. Van Zuid Holland tot Noord Holland en van de Randstad tot ’t Groene Hart, u kunt ons in al deze gebieden tegenkomen. Misschien heeft u ons al eens zien rijden. Woont u net buiten deze gebieden? Neem even contact met ons op, de kans is zeer groot dat wij alsnog iets voor u kunnen betekenen.

https://www.kewodak.nl/