IMPULSSELECT
Image default
Management

Starter businesses ideas

Het bedenken van briljante startup-ideeën kan lastig lijken voor aspirant-ondernemers, vooral wanneer het lijkt alsof iedereen elk goed idee voor een bedrijf al heeft opgepikt. Toch is het heel goed mogelijk om succesvol te worden door bestaande producten te verbeteren of een unieke draai te geven aan een oud idee.

 

De voordelen van zelfstandig ondernemerschap kunnen de moeite van het opstarten van een startup de moeite waard maken. Naast de vrijheid die het met zich meebrengt om eigen baas te zijn, kan het starten van een bedrijf zorgen voor meer voldoening in het werk en een hoger salarispotentieel.

 

startup-ideeën

Zelfs startup-ideeën die ogenschijnlijk uit het niets komen, kunnen ongelooflijk succes opleveren. Lees deze lijst door voor directe inspiratie en laat uw creatieve raderen draaien.

 

1. Creëer educatieve inhoud of activiteiten

Ouders zijn altijd op zoek naar hulpmiddelen en activiteiten om hun kinderen te vermaken en bezig te houden. Afdrukbare activiteitengidsen voor verschillende leeftijdsgroepen, lesplannen voor thuisonderwijs of zelfs virtuele natuurwandelingen of verhaaltjestijd kunnen allemaal haalbare startup-ideeën zijn.

 

2. Bied virtuele teambuilding aan

Bedrijven hebben nieuwe manieren nodig om het moreel te stimuleren en kameraadschap op te bouwen onder externe en hybride teams. Enter de virtuele team-bouwer. Kaasboeren, mixologen, chef-koks, goochelaars, kunstenaars, historici, meestertuiniers – bijna iedereen kan bindingservaringen creëren en aanbieden voor virtuele bedrijven.

 

3. Start een bedrijf voor het bereiden van maaltijden

Tegen 2026 zullen meer dan 217 miljoen mensen in de VS online voedselbezorgingsdiensten gebruiken. Tik in op die markt en start een maaltijdvoorbereidingsdienst om het leven van mensen gemakkelijker te maken en tegemoet te komen aan gespecialiseerde diëten (keto, veganistisch, Whole30).

 

4. Creëer een oplossing voor voedselverspilling

Het creëren van een startup gericht op het verminderen van voedselverspilling kan je niet alleen serieuze financiering opleveren, maar ook het voedselsysteem positief veranderen en helpen om kruidenierswinkels en restaurants geld te besparen.

 

5. Maak gebruik van plantaardig voedsel

De Amerikaanse markt voor plantaardig voedsel is aan het exploderen: de verkoop van plantaardig voedsel is de afgelopen jaren verdubbeld tot $ 7,4 miljard in 2021. Het creëren van een veganistische supermarkt of het maken van vleesvrije versies van traditionele voedingsmiddelen kan het ticket naar succes zijn voor aspirant-ondernemers.

 

6. Start een drop-shipping bedrijf

Het e-commerce bedrijfsmodel van drop-shipping is vooral aantrekkelijk omdat het niet vereist dat u vooraf inventaris aanschaft. De verkoop van producten in het hogere segment met lage verzendkosten kan snel winstgevend worden als u grondig onderzoek doet naar de concurrentie.

 

7. Abonnementsboxen samenstellen

Abonnementsboxen zijn wereldwijd goed voor 22,7 miljard dollar, en de sector zal nog steeds groeien. Kies een niche en stel een verzameling gespecialiseerde goederen samen om de consument een unieke ervaring te bezorgen. Sommige abonnementen zijn gericht op make-up, andere op duurzaamheid. Zoek het juiste startpunt en ga daarmee aan de slag.

 

8. Maak een luchthaven-gerichte app

Het creëren van een alles-in-één app waarmee reizigers kunnen navigeren op onbekende luchthavens met real-time informatie is een relatief onaangeboord startup idee. Hoewel er verschillende reisapplicaties bestaan, zou een app die voorzieningen, wachttijden voor de TSA-lijn, grondtransportopties en luchthavenkaarten toont, nuttig kunnen zijn voor passagiers.

 

9. Word een huwelijksplanner voor bestemmingen

De coronavirus pandemie voegde een extra laag van stress toe aan bruiloften op bestemmingen, waardoor er extra vraag is naar weddingplanners die kunnen helpen bij het beheren van bruiloft- en reislogistiek, inclusief lokale richtlijnen en testvereisten. Als je van verkennen houdt, goed onder druk kunt staan en het niet erg vindt om lange uren te werken, kan dit het startup-idee voor jou zijn.

 

10. Maak lokale gidsen

Zelfs als je jezelf niet als een lokale expert beschouwt, kan het maken van lokale gidsen je vertrouwd maken met je omgeving en toeristen helpen te genieten van buiten de gebaande paden gelegen ervaringen in je gebied. Maak themagidsen, zet attracties in de kijker en werk samen met lokale bedrijven voor reclamemogelijkheden.

 

11. Creëer een lokale boodschappenbezorgservice

Een boodschappenbezorgservice kan worden gestart met minimale opstartkosten – u hebt alleen een voertuig en een mobiele telefoon nodig om te beginnen. Help oudere mensen of anderen die het te druk hebben om te winkelen door deze gemeenschapsvriendelijke service aan te bieden. U kunt zelfs kruidenierswinkels in uw omgeving benaderen om te zien of ze bereid zijn om met u samen te werken om de service van de grond te krijgen.

 

12. Start een virtueel evenementenplanningsbedrijf

Virtuele evenement planning is een nieuwe booming business als in-person bijeenkomsten online gaan of een hybride aanpak nemen. Een ervaren planner die ervoor kan zorgen dat alle aanwezigen betrokken zijn, ongeacht de locatie, zal de komende jaren erg in trek zijn.

 

13. Verkoop zero-waste producten

Het starten van een zero-waste bedrijf is meer dan alleen een trendy ding om te doen; het kan een ethische, milieubewuste beslissing zijn. Het verkopen van duurzame producten zoals herbruikbare tassen, bamboe tandenborstels of producten met zero-waste verpakkingen kan een groeiend aantal op duurzaamheid gerichte consumenten aanspreken.

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/